15.3 C
Cegléd
2024. május 5. vasárnap
spot_img

A döntőbe nem sikerült bekerülni

Vasárnap a TV2-n kezdődött a tavaszi Nagy Vagy!, melyben ringbe szállt Cegléd színeiben a Várkonyi István Általános Iskola is Megasztár 3-ból ismertté vált énekes és színész Puskás Petivel. A Nagy Vagy! a magyarországi és a határon túli magyar általános iskolák csapatainak versenye vasárnap délelőttönként a TV2 képernyőjén. A több héten át tartó viadal látványos erőpróbáinak résztvevői – gyerekek, tanárok, szülők és sztárok – földön, vízben és levegőben mérik össze erejüket, ügyességüket és tudásukat a fantasztikus fődíjakért. 

A csapat szervezője Monori Anita testnevelő tanár lapunkat arról tájékoztatta, hogy a tavalyi nagy sikerű Tesco-Sulirajongó után kaptak meghívást a tévés vetélkedőbe. – A mostani adás tévéfelvétele március 30-án volt az Érdi Sportcsarnokban. A versenyre szorgosan készültünk heti 3 alkalommal, hiszen eléggé nehéz feladatokat kaptunk, mint például rekeszmászás, nagy nadrágos akadályfutás, páros foci nagynadrágban. Csapatunk kilenc főből állt + cserék (4 felnőtt: Keszthelyi Ferenc, Turjányi Tamás, Monori Anita, Kissné Kardos Zsuzsanna; 3 felsős gyermek: Simon Réka, Csiszár Júlia, Farkas Richárd; 2 alsós gyermek: Keszthelyi Luca, Tóth Roland; Cserék: Dr. Csiszár Géza, Keszthelyiné Tóth Ildikó, Simon Péter, Plangár Sándor, Mihály Zsanett, Bozsó Dominik, Horváth Boglárka) és egy celeb csapatkapitány – aki nálunk Puskás Péter volt.

A versenybe összesen 24 csapat nevezett. A középdöntőben négy csoportot alakítottak ki, mindegyikben 6 csapattal, akik közül az első három jutott tovább az elődöntőbe. Mi az első csoportba kerültünk Dunakeszi, Gyál, Dorog, Cibakháza, Erzsébetváros csapataival. Sajnos, nem sikerült a döntőbe kerülnünk. A negyedik helyen végeztünk, nem sokkal lemaradva a harmadik helyről – de mi ennek is nagyon örültünk, hiszen mi voltunk szinte az egyetlen csapat, aki először méretteti meg magát ezen a versenyen. Nagyon jól teljesítettünk, a végsőkig küzdöttünk minden feladatnál, még akkor is ha az már veszni látszott. Nagyon jól éreztünk magunkat, szeretnénk jövőre is megpróbálni a versenyt, hiszen akkor már mi is több tapasztalattal indulhatunk neki!

Köszönet a szurkolóknak, akik velünk együtt a helyszínen izgulták végig a versenyt, illetve Földi László polgármester úrnak, aki a csapat és a szurkolók utaztatását fizette. Felkészülésünkhöz nagyon nagy segítséget nyújtott Keszthelyi Ferenc, Mihály Zoltán, a Ceglédfürdő Kalandpark, a ceglédi Tesco Áruház, a Bau trans 2000 Kft., a Cegléd Városi Televízió és a La Toscana étterem.

FOTÓK a forgatásról itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...