21.7 C
Cegléd
2024. május 22. szerda
spot_img

Kiemelt Vodafone üzlet nyílik

A Kossuth Ferenc utca és a Múzeum utca sarkán lévő Kiwi, majd kínai ruházati áruház helyén nyílik hamarosan az új design-nal kialakított Vodafone üzlet, mely a Szabadság térről költözik át. Május elejétől kezdődnek meg az átalakítási munkálatok. 

A GSM Takács Kft. 2003 végén kezdett el tevékenykedni a mobilkommunikáció területén. Ekkor nyitották meg első üzletüket. 2008-ban a ceglédivel együtt már két Vodafone kiemelt partneri üzlettel büszkélkedhettek. Az évek folyamán a budapesti Árkád Üzletházban, Nagykőrösön, Szigetszentmiklóson, a Pólus Center Üzletházban, a Corvin Plázában és Szegeden is nyitottak Vodafone partnerüzleteket. 

– Az üzleteink közül három, az Árkádban, Pólusban és Szegeden található boltok „kiemelt” státuszban működnek, ami azt jelenti, hogy itt már megújult arculattal, extra szolgáltatással várjuk leendő és új ügyfeleinket. – tájékoztatott a ceglédi üzlet vezetője, Rózsa Krisztián. – A költözés után Cegléden magunk is megtapasztalhatjuk az új design szerint kialakított üzlet plusz előnyeit: közel 30 működő bemutató készülék, nagyobb ügyfélkiszolgáló tér, illetve technikai szakértő támogatása. Természetesen az üzlet megjelenésében is változik majd. A meglévő piros-fehér színkombináció már a múlté. Helyette a barna és a piros színek harmóniája várja majd az ügyfeleket. Üzleteink portfóliójában a mobilkommunikációs hang, valamint szélessávú adatszolgáltatások lakossági és vállalkozói ügyfelek számára egyaránt megtalálhatóak. Értékesítési pontjainkban az új szerződéskötések mellett lehetőség nyílik számos készülék azonnali kipróbálására, mobil internet gyorsaságának tesztelésére, egyenleg feltöltésre és befizetésére, kiegészítők vásárlására, továbbá szinte minden ügyfélszolgálati teendő elvégzésére. Szakképzett mobilkommunikációs tanácsadók várják Önöket hamarosan új helyen új környezetben!

(A nagyobb képen a legutóbb megújult albertirsai üzlet belső tere látható)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...