27.3 C
Cegléd
2024. május 27. hétfő
spot_img

Dobogós ökölvívó sikerek

Pásztor Erik tapasztalt, fiatal ökölvívó, így az igen erős súlycsoportos mezőnyben felvett a harcot a korábbi OB győztessel. Nem kevés bírói segítséggel 2:1-es vereséget szenvedett, a II. helyen végzett.

Payer Tamás élete első komoly versenyén vett részt, ahol a sorsolás nem igazán fogadta kegyeibe, így azonnal összekerült a 2013. évi junior bajnokkal, akitől hatalmas küzdelemben 2:1-es vereséget szenvedett. A mérkőzés közönségsikeres volt, elismerés a versenyzőnek, aki a III. helyen végzett.

Lakatos Kristóf fiatal ökölvívó. Rendkívül energikusan kezdett, kevés figyelmet fordítva a védekezésre. Az erős mezőnyben nyolcan mértek be, akik mind utánpótlás olimpiát, serdülő OB-t nyertek vagy érmesek voltak. Így nem csoda, hogy az elődöntőben vereséget szenvedve a III. helyen végzett.

Lakatos Kristóf, Nagy Szabolcs, Révész Alexandra és Polgár István a Nyársapáti Általános Iskola tanulói, akik eredményükkel az iskolának hírnevet, testnevelő tanáruknak elismerést szereztek. Külön köszönet Tóth Tibor igazgató Úrnak, aki lehetőséget, támogatást biztosít a tanulók számára a felkészüléshez és a versenyeken való részvételhez.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Zsonglőr siker

Május 25-én Túri Ádám EZÜST díjas artista lett a...

Birkózó sikerek

Múlt héten a görögországi Loutrakiban rendezték az U15-ös Európa-bajnokságot...

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...