18.9 C
Cegléd
2024. május 18. szombat
spot_img

Táncsics műsorest a Művházban

A Ceglédi Táncsics Mihály Általános Iskola május 9-én tartotta immár hagyományos műsorestjét a Kossuth Művelődési Központ színháztermében. Az intézmény diákjai különböző zenés, táncos és prózai előadásokkal örvendeztették meg a közönséget azon az éves gálaesten, aminek kezdetén az intézmény igazgatója, Rimóczi Gábor köszöntötte a megjelenteket. 

„Több szempontból is nagyon különleges ez a mai esemény. Részben azért, mert ma van a Ceglédi Táncsics Mihály Általános Iskola bemutatkozó estje, másrészről ma köszönthetjük a 25 vagy 30 éve tanárként dolgozó kolléganőket illetve kollégákat.” – fogalmazott az igazgató, aki külön örömét fejezte ki, amikor jubileumhoz érkezik egy-egy munkatársa – „Sajnos nagyon ritkán kerül rá sor, mert kevesen vannak, akik annyi éven keresztül hűek maradnak a tanári pályához, az intézményhez, az iskolához amelyben tanítanak. Csak a legnyugodtabb vérmérsékletű, legkövetkezetesebb, legkitartóbb pedagógusok élete és pályája éri el a 25 illetve a 30 éves jubileumot.”

A szülők, rokonok, ismerősök előtt adott teltházas előadáson a gyerekek munkáját nem kevés előkészület előzte meg. Az iskola hagyományos bemutatkozásán a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki sokat dolgozott azért, hogy az eseményen színes és igényes programokkal szórakoztassák el a meghívottakat. Az idei Táncsics esten Czinegéné Sárik Ágnes, Fehér Erika, Molnár Gáborné és Wendler Tibor többb évtizedes munkásságát ismerték el.

FOTÓK az eseményről itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Számos extra utólag is beszerelhető egy autóba

    Sokan ragaszkodnak régi, jól bevált autójukhoz. Lehet, hogy csak...

Növeljük az állóképességünket étrend-kiegészítővel!

    Az, hogy mekkora teljesítményre vagyunk képesek egy adott intervallumban,...

Allergiás a kutyád? Ezekből a jelekből ismerheted fel!

    Az allergia a szervezet túlzott mértékű reakciója bizonyos anyagokkal,...

Egy központi elem a nappaliban: a dohányzóasztal

  Lábtartó, italtartó, íróasztal vagy éppen egy műalkotás. A dohányzóasztal...

Történelmi siker az Asztalitenisz OB-n

A hétvégén megrendezett utánpótlás országos bajnokságon kivételes teljesítmény született:...