18.2 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Csobbanjon, ússzon, pihenjen…

Május 24-én kezdetét veszi a nyári szezon a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban, megnyit a szabadtéri strand. A ceglédi lakcímkártyával rendelkező vendégek ebben az évben is jogosultak kedvezményes típusú jegyeinkre az igazolvány felmutatásával. Így napi fürdőbelépőt már 1500 Ft-tól, 16 óra utáni jegyet már 800 Ft-tól vásárolhatnak nálunk. A helyi családokról sem feledkeztünk el, rendkívüli kedvezményt biztosítunk nekik idén is, Ceglédi családi belépő 2 felnőtt + maximum 3 gyermek vagy diák részére minden nap 3600 Ft. 

Június 14-től az Aqua Centrum Csúszdapark is megnyitja kapuit a hozzánk érkezők előtt. A kedvezményes Csúszdapark és Kombinált jegyeket (az Extra kombinált jegy kivételével) ceglédi lakcímkártya felmutatásával szintén megválthatják vendégeink.  A 3 órás zónajegyek a nyári szezonban ideiglenesen visszavonásra kerülnek, azonban szeretnénk azoknak is kedvezni, akik munka után fürdeni, kikapcsolódni vágynak, részükre a 16 óra utáni belépőket ajánljuk. 

Fürdőnk csatlakozott a „Fürdőbelépő nyugdíjasok részére Erzsébet Kártyán” pályázathoz, mely sikeresen működik március óta. A pályázatot megnyert nyugdíjasok továbbra is felhasználhatják nálunk fürdőbelépő keretüket.

A nyári szünetre izgalmas napközis tábort szervezünk a 6-14 éves kor közötti gyerekek részére 2014.07.07. – 07.11. és/vagy 2014.08.04.-08.08. közötti időszakban. A tábori programok között szerepel úszásoktatás szakképzett oktatók irányításával, labdajátékok, sportági bemutatók, kempingezési alapismeretek, kézműves és fejlesztő foglalkozások, csapatjátékok, kalandozások a Ceglédfürdő Kalandparkban, lazító csobbanások a Fürdőben. A részvételi díj: 18.500 Ft/5 nap/fő. Az ár napi háromszori étkezést is tartalmaz. Bővebb információ és jelentkezés: e-mail: info@cegleditermal.hu, telefon: 53/505-000/102

Ebben az évben is legfőbb célunk az, hogy a hozzánk érkező vendégeknek tartalmas kikapcsolódást biztosítsunk, reméljük, hogy minél több helybeli és környékbeli látogatót köszönthetünk Fürdőnkben. Szeretettel várunk mindenkit!

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

www.cegleditermal.hu


A Ceglédi Panoráma friss lapszáma a címlapképre kattintva lapozható!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...