18.2 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Országos Fit-Kid sikerek

Május 24-én Szolnok adott otthont az Országos Fit-Kid “B” csoportos és a Fit-Kid “A” egyéni Grand Prix versenysorozat második fordulójának. A ceglédi színeket 12 versenyző képviselte. A délelőtt folyamán a csapatversenyekre került sor.
Először duónk mutatkozott be. A lányok első csapat versenye volt, így nagyon izgultak az új megmérettetés miatt. Ez gyakorlatukon is meglátszódott, nehézen találták meg az összhangot. Őket az I. korcsoportos kiscsapat (képünkön) követte. Nagyon szép gyakorlatot mutattak be a lányok. A verseny ezen részét nagycsapatunk zárta. Egy-két kisebb hibától eltekintve szépen sikerült ez a gyakorlat is.
Délután az “A” kategória versenyzői mérték összetudásukat. Klemenc Petra egy hónapja fennálló csukló sérülése ellenére vállalta a versenyt és pici hibától eltekintve nagyon jó gyakorlatot mutatott be. Minárovics Réka kezdi szokni az “A” kategóriát, de még fejlődnie kell hogy feltudja venni a versenyt a legjobbakkal. Czigony Claudia és Kovács Barbara az estélyiruhás forduló után jó helyen várták a gyakorlat fordulót. Claudia ezen a versenyen az elemeket jobban hajtotta végre, viszont a tecnhika és az előadásmód most visszafogottabb volt. Barbitól viszont egy szinte hibátlan gyakorlatot láthattunk. Klemenc Petra ezzel az eredménnyel kivívta az októberi Európa Bajnokságon való részvételt.
Ugyan ezen a napon került megrendezésre az Országos Fit-Kid Ovishow. Ceglédről 7 picur mutatkozott be. Az ovisok produkcióit  “Leg…..”-ben díjazták. A ceglédiek gyakorlata a ” Legötletesebb” címet nyerte el. Az ovis csapat tagjai voltak: Bartus Emese, Hidasi Kinga, Kővári Sári, Oláh-Fekete Hanna, Pipicz Anna, Semsei Kira és Veres Nóri.
Eredmények: Fit-Kid “B” csoportos:
III.kcs./ duó: 4.hely CVSE (Ecseri Flóra, Pipicz Adél) – I.kcs./ kiscsapat:  I.hely. CVSE (Bíró Lola, Lipák Réka, Szepes Réka) – I.kcs./nagycsapat: 2.hely.CVSE  (Bíró Lola, Hartyányi Fanni, Lipák Réka, Nagy Emma, Szepes Réka és Vég Luca) – Fit-Kid “A” egyéni verseny: VI.kcs. 2.hely: Klemenc Petra; 9.hely: Minárovics Réka – IX.kcs. estélyi ruhás ford. 1. hely:  Czigony Claudia; 4.hely: Kovács Barbara – gyakorlat forduló: 2.hely: Kovács Barbara; 5.hely: Czigony Claudia; összetett: 2.hely Kovács Barbara; 5.hely: Czigony Claudia; Felkészítők: Randos Gabriella és Móricz Alexandra

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...