21.7 C
Cegléd
2024. május 22. szerda
spot_img

Aquarell laska

A ceglédi Aquarell Hotel az idei Ceglédi Bor és Laska Fesztiválon több helyszínen is képviselteti magát. Június 21-én a szálloda közelében lévő Budai úti iskola gyermekeivel közösen készítik el a hagyományoknak megfelelően a laskát. Az aktív kikapcsolódáson túl nemes célt is szolgál a kezdeményezés: az értékesített laska teljes árbevételét a Ceglédi Táncsics Mihály Általános Iskola Budai úti Tagiskolája hátrányos helyzetű iskolásainak ajánlja fel a szálloda. Ezzel segítik az iskola Székely Kapuk – Zöld Kapuk című közép-európai versenyen való részvételén megnyert horvátországi kirándulás finanszírozását, amelyen 15 diák vehet részt.

Nem először szervez ilyen akciót a szálloda. A két évvel ezelőtti fesztiválon Farkasházi Réka a Várkonyi István Általános Iskola és Óvoda gyerkőceivel gyűjtött össze 50.000 Forintot, melyből az iskola minőségi játékokat és készségfejlesztő eszközöket kapott.

A szálloda mostani kezdeményezésével kapcsolatban a Budai úti tagiskola igazgatója Farkas Judit elmondta: „Örömünkre szolgál, hogy a Hotel Aquarell segítségünkre van a szükséges források előteremtésében és teszi ezt oly módon, hogy gyerekeink aktív részesei lehetnek a fesztiválnak.”  A Service4You tulajdonosa, Boldizsár Zoltán az esemény kapcsán leszögezte: „a Service4You valamennyi üzemeltetett ház esetében hangsúlyt fektet a társadalmi kapcsolatokra, a közösségi szerepvállalásra. Biztosak vagyunk benne, hogy Cegléden is sikerre tudjuk vinni a koncepciót.”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...