21.2 C
Cegléd
2024. május 24. péntek
spot_img

Az én erdei iskolám

A negyedik nap a buszos kirándulás napja volt. Reggel álmosan ébredtünk, de ahogy megszólalt a reggelit jelző kürt hangja, mindenki pánikosan futott le a lépcsőn… Először Lillafüredre buszoztunk, megnéztük az Anna-barlangot, ahol sok szépet láttunk. De nem időztünk nagyon sokáig, mert már vártak minket a miskolci zoo állatai. Itt először a hüllőházba mentünk, ahol egy csomó „cukiságot” láttunk. Majd szépen, sorban minden állatot megnéztünk, sőt, átmentünk a völgy fölött, a lengőhídon is. Végül állatokról szóló kvízt töltöttünk ki a csapatainkkal. A napot ismét fagyizással zártuk, Lillafüreden.

Az ötödik nap sajnos már a hazautazásé volt Reggel nehezen is keltünk: összepakoltunk, tesztet írtunk. Aztán számháborút játszottunk, közben az erdőben bukdácsoltunk, térdig az aljnövényzetben és a földön heverő kis ágakban… Répáshután ebédeltünk, majd tényleg elindultunk haza. De azért útközben még megálltunk eredményhirdetésre, ahol az első tizenegy ember könyvjutalmat kapott. Én második lettem.

Összefoglalva az egészet: nagyon jó, élményekben gazdag, szórakoztató kirándulás volt. Kicsit kizökkentett az egyhangú mindennapokból. Másoknak is ajánlom, próbálják ki, milyen egy hasonló hangulatú erdei iskola

Szaniszló Eszter Anna, 6. D.


Mindenki boldogan ment haza egy fárasztó, de remek hét után, tele élményekkel. Még most is arról beszélünk, „emlékszel, amikor az erdei iskolában..”?

Rácz Anna, 6. D.


Az utolsó nap volt a legszomorúbb nap. Azóta is hiányzik a folytonos őrjöngés, az esti beszélgetés, pisszegés, a rejteki erdő… Szerintem az osztály jól összekovácsolódott.

Rákosi Csenge, 6. D.


Az eddigi legjobb kirándulás volt, amint részt vettem. Az út hosszú volt, fárasztó, de gyönyörű. Hol jobbra, hol balra néztem, nem tudtam merre szebb az erdő. Rengeteg növényt, állatot láttunk. Gábor bácsi rajzolt egy képet a szállásról.

Obrácz-Nagy Anna Csenge, 6. D.


Jó kis kaland volt. Mindenképpen jót tett az osztálynak.

Gál Benedek, 6. D.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img
spot_img

Friss híreink

Milliókkal húzta le idős áldozatát

A Ceglédi Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben,...

2024 végre az ingatlanpiac éve lesz?

    A gazdasági válság hatásai még mindig erősen érezhetőek egyes...

Mit kell tudni a falusi CSOK-ról?

    A különböző állami támogatások, kedvezményes hitelek népszerűsége az elmúlt...

Két világbajnoki aranyérem

WBL-WKL Nyílt Amatőr K-1/Muay-Thai/K-1 Light/Freeboxing/MMA Világbajnokság! 14 ország, 65 egyesület,...

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...