18.2 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Az én erdei iskolám

A negyedik nap a buszos kirándulás napja volt. Reggel álmosan ébredtünk, de ahogy megszólalt a reggelit jelző kürt hangja, mindenki pánikosan futott le a lépcsőn… Először Lillafüredre buszoztunk, megnéztük az Anna-barlangot, ahol sok szépet láttunk. De nem időztünk nagyon sokáig, mert már vártak minket a miskolci zoo állatai. Itt először a hüllőházba mentünk, ahol egy csomó „cukiságot” láttunk. Majd szépen, sorban minden állatot megnéztünk, sőt, átmentünk a völgy fölött, a lengőhídon is. Végül állatokról szóló kvízt töltöttünk ki a csapatainkkal. A napot ismét fagyizással zártuk, Lillafüreden.

Az ötödik nap sajnos már a hazautazásé volt Reggel nehezen is keltünk: összepakoltunk, tesztet írtunk. Aztán számháborút játszottunk, közben az erdőben bukdácsoltunk, térdig az aljnövényzetben és a földön heverő kis ágakban… Répáshután ebédeltünk, majd tényleg elindultunk haza. De azért útközben még megálltunk eredményhirdetésre, ahol az első tizenegy ember könyvjutalmat kapott. Én második lettem.

Összefoglalva az egészet: nagyon jó, élményekben gazdag, szórakoztató kirándulás volt. Kicsit kizökkentett az egyhangú mindennapokból. Másoknak is ajánlom, próbálják ki, milyen egy hasonló hangulatú erdei iskola

Szaniszló Eszter Anna, 6. D.


Mindenki boldogan ment haza egy fárasztó, de remek hét után, tele élményekkel. Még most is arról beszélünk, „emlékszel, amikor az erdei iskolában..”?

Rácz Anna, 6. D.


Az utolsó nap volt a legszomorúbb nap. Azóta is hiányzik a folytonos őrjöngés, az esti beszélgetés, pisszegés, a rejteki erdő… Szerintem az osztály jól összekovácsolódott.

Rákosi Csenge, 6. D.


Az eddigi legjobb kirándulás volt, amint részt vettem. Az út hosszú volt, fárasztó, de gyönyörű. Hol jobbra, hol balra néztem, nem tudtam merre szebb az erdő. Rengeteg növényt, állatot láttunk. Gábor bácsi rajzolt egy képet a szállásról.

Obrácz-Nagy Anna Csenge, 6. D.


Jó kis kaland volt. Mindenképpen jót tett az osztálynak.

Gál Benedek, 6. D.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...