22.8 C
Cegléd
2024. május 10. péntek
spot_img

Mindent vittek, ami mozdítható volt

A bejelentést követően a ceglédi rendőrök megkezdték az adatgyűjtést és az ismeretlen tettesek felkutatását, melynek során az egyik ceglédi utcában egy motorkerékpárt toló férfira lettek figyelmesek, aki a rendőröket észlelve eldobta a járművet és futni kezdett. A járőrök rövid időn belül elfogták K. Attilát, majd H. Norbertet, akik a lopott motort tolták.
A két férfit a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A beszerzett adatok alapján a nyomozók megjelentek H. Nándor lakásán, ahol a házkutatás során megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított tárgyakat, így a sértettek kára megtérült. A 36 éves férfit a rendőrök elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.
A nyomozóhatóság mindhárom gyanúsítottat őrizetbe vette, az illetékes bíróság 2014. június 25-én elrendelte az előzetes letartóztatásukat. A gyanúsítottak ellen a további eljárást- fogvatartásuk mellett- a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

A Ceglédi Rendőrkapitányság arról is tájékoztat, hogy az Ugyeri városrészen az elmúlt időszakban 6 személy fogtak el a rendőrök különböző bűncselekmények elkövetése miatt. A gyanúsítottak közül öten előzetes letartóztatásba kerültek, míg 1 személy jelenleg bűnügyi őrizetben van.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Zöld polgármesterjelölt

Földi Áron, polgármester-jelöltként indul városunkban. A jelölt érdekes pályát...

Tapasztalat, koncepció és ambíció

Független jelöltként, de helyi civil szervezet és párt támogatásával...

Bronzéremmel zárta a 2023/24-es évadot a Ceglédi KE

Vasárnapi, fóti győzelme után a bronzérem megszerzéséért indult csatába...

Smahajcsik Péter virágoskertje

Smahajcsik Péter, a 2-es számú választókerület független képviselőjelöltje úgy...

Kakaós csigákat és pénzt rabolt gyerekektől

Kakaós csigákat, és 850 forintot raboltak egy gyerektől a...