21.1 C
Cegléd
2024. április 27. szombat
spot_img

Fülöp Hajnalka képviselő jelölt

A Modern Magyarország Mozgalom Párt (MOMA) augusztus 9-i közgyűlésén döntött arról, hogy képviselő jelölteket állít a 2014. október 12-i helyi önkormányzati választásra. Dr. Fülöp Hajnalka, ügyvéd a párt színeiben Cegléden az 5. számú választókerületben indul jelöltként.

– Örömmel vállaltam a felkérést, hogy Cegléden az 5. számú választókerületben én képviseljem az ott lakók érdekében azt az értékrendet, amely meggyőződésem szerint az egész ország javát szolgálná. A regnáló hatalom kiüresítette az önkormányzatiságot. A féktelen centralizáció, a minden társadalmi-, gazdasági folyamat kézben tartására, irányítására, működtetésére, ellenőrzésére való megszállott törekvés legutóbbi lépése a civil szervezetek elleni támadás.

Ha a központi államhatalom elfojt minden olyan polgári kezdeményezést, amely az uralmon lévő párt ízlésével ellentétes, ha kiöli az elvárásainak nem megfelelő egyéni ambíciókat, előbb-utóbb egy színtelen, a nem kiválasztottak számára élhetetlen országban fogjuk találni magunkat. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük, erősíteni kell az önkormányzatiságot, vissza kell szerezni a helyi közösségek döntési jogát az életükre közvetlenül kiható kérdésekben, közszolgáltatásokban, mint például az egészségügy vagy az oktatás. 

A döntéseikért, tetteikért felelősséget vállalni tudó és nem a központi hatalom kényének-kedvének kiszolgáltatott állampolgárokra épülhet Magyarország sikeres jövője. Ehhez a sikerhez kívánok hozzájárulni tudásommal, szakmai tapasztalatommal, mint a korábbi önkormányzati képviselői tisztségem idején is: őszintén, tisztességesen! – nyilatkozta a jelölt.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...

Tedd meghitté a kertet, építs zárt kerítést!

    Nyugalmas környéken, jó szomszédokkal körülvéve talán meg sem fordul...

Az anyák napja mindenki számára különleges

    Az édesanyáknak kitüntetett helye van a szívekben, szeretetük és...

FitKid sikerek

A Ceglédi Vasutas Sportegyesület FitKid szakosztályának tavaszi versenyszezonja Tiszakécskén...

Két Ungvári az olimpián

Családi olimpiára készül Ungvári Miklós ceglédi olimpikon. A olimpiai...