20.6 C
Cegléd
2024. május 13. hétfő
spot_img

A Fidesz-KDNP már le is adta a jelölőíveket

Kevesebb mint két nap alatt összegyűlt a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjének és képviselőjelöltjeinek az önkormányzati választáson való induláshoz szükséges aláírások többszöröse – jelentették be augusztus 27-én szerdán sajtótájékoztatón. 

Takáts László a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje szerint “az, hogy ilyen gyorsan sikerült megszerezni a kellő mennyiségű aláírás sokszorosát azt bizonyítja, hogy a ceglédiek elismerik a mögöttünk hagyott évek eredményeit és bíznak a folytatásban.” 

A Fidesz-KDNP ceglédi szervezete egyúttal köszönetet mondott a lakosság megtisztelő bizalmáért és a támogató szavakért. “Az önkormányzati választások tétje az, hogy végleg magunk mögött hagyhatjuk-e a Gyurcsány és a Bajnai-korszakot és folytatódhat-e a megkezdett munka az önkormányzatokban. Mivel a kormány átvállalta a város adósságát, eljött a fejlesztések időszaka Cegléden. Az új Választójogi Törvény megszüntette a „kopogtatócédulás” rendszert, nem ajánlószelvényen, hanem a pártok aktivistáinál lévő aláírásgyűjtő íven kell hozzájárulást adni az adott jelölt indulásához. Az is újdonság, hogy akár több indulót is ajánlhat egy személy. 300 érvényes állampolgári aláírás elég – pontos személyes adatokkal együtt – a polgármester-jelöltté váláshoz. „Maradjunk kapcsolatban”, hangzik a Fidesz-KDNP jelszava, ezért az aláírások gyűjtését folytatják, lehetőség szerint minden ceglédi háztartásba szeretnének eljutni. A Fidesz felkészült az önkormányzati választásokra, legfontosabb feladatuknak a gazdaságélénkítést, a munkahelyteremtést és a városfejlesztést tartják” – hangzott el.

Fotó: Kisfaludi István / Fidesz.cegled.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Soha nem látott erősségű sarki fény

Péntek éjszaka és szombat hajnalban látványos égi jelenség tartotta...

Zöld polgármesterjelölt

Földi Áron, polgármester-jelöltként indul városunkban. A jelölt érdekes pályát...

Tapasztalat, koncepció és ambíció

Független jelöltként, de helyi civil szervezet és párt támogatásával...

Bronzéremmel zárta a 2023/24-es évadot a Ceglédi KE

Vasárnapi, fóti győzelme után a bronzérem megszerzéséért indult csatába...

Smahajcsik Péter virágoskertje

Smahajcsik Péter, a 2-es számú választókerület független képviselőjelöltje úgy...