22.1 C
Cegléd
2024. május 12. vasárnap
spot_img

Fejlesztések tiszteletdíjból

Az Újváros szívében, a Vörösmarty téren augusztus utolsó hetében fejlesztések, felújítások zajlottak. A környéken élő gyerekes családok és fiatalok kedvenc szabadidőparkjának megújulását Károly Ferenc finanszírozta önkormányzati képviselői tiszteletdíjából. 

– A Kőrösi út bal oldalán négy padot állítottunk fel, a focikapu ismét új hálót kapott, miután rendszeresen ellopják. A KRESZ-park felőli oldalon sütögető épült, ahol kellemes estéket lehet majd eltölteni. A játszótéren pedig árnyat adó fákat ültettünk a homokozó köré. A tér egészén új padokat, asztalokat helyeztünk ki, vagy felújítottuk a régieket.

– Ön azok közé a képviselők közé tartozik, akik nemcsak kampányidőszakban “fedezik fel” a körzetüket. Milyen fejlesztések valósultak meg korábban és milyen tervei vannak a térrel a jövőben?

– A területen az állagmegóvásra állandóan figyelni kell, ahogyan a parkgondozásra is, hogy például a fűnyírás rendszeresen megtörténjen. Kisebb felújítások is folyamatosan történnek, néhány hónapja a pingpongasztalt hoztuk rendbe. Folyamatban van a park közvilágításának rendezése, ez néhány héten belül megvalósul. Terveim között szerepel, hogy a tér egyik felén strandröplabda pályát építsünk, illetve Cegléden és környékén még sehol sincs kültéri fitness park, ahol a “vandálbiztos” gépeket minden korosztály tudja használni. Ez lesz a következő beruházás. Nagy öröm, amikor látom, hogy hétvégén, vagy hétköznap délutánonként a családok, fiatalok, óvodás csoportok jól érzik magukat Cegléd – szerintem – legszebb parkjában.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Soha nem látott erősségű sarki fény

Péntek éjszaka és szombat hajnalban látványos égi jelenség tartotta...

Zöld polgármesterjelölt

Földi Áron, polgármester-jelöltként indul városunkban. A jelölt érdekes pályát...

Tapasztalat, koncepció és ambíció

Független jelöltként, de helyi civil szervezet és párt támogatásával...

Bronzéremmel zárta a 2023/24-es évadot a Ceglédi KE

Vasárnapi, fóti győzelme után a bronzérem megszerzéséért indult csatába...

Smahajcsik Péter virágoskertje

Smahajcsik Péter, a 2-es számú választókerület független képviselőjelöltje úgy...