5.6 C
Cegléd
2024. május 13. hétfő
spot_img

Majd valamikor kapnak egy újat…?

Sajtótájékoztatót tartott a Szent Imre herceg utcai tízemeleteseknél Nagy Tamás MSZP-s önkormányzati képviselő szeptember 5-én délelőtt. A szocialisták polgármesterjelöltje arról beszélt, hogy a lakótelepről az önkormányzat által elszállított 6-8 pad a város másik részén bukkant fel. 
– A városvezetés újra bebizonyította, hogy jók a látszatintézkedésekben, mert az itteni lakosoknak azt mondták, hogy rontják a városképet a padok és majd valamikor kapnak egy újat, aztán a régi padok a Vörösmarty térre kerültek át. – mondta a képviselő, majd hozzátette – hasonló látszatmegoldásnak tartja a múzeum renoválását is, ahol 2,5 méterig készült el a felújítás, fölötte viszont omladozik az épület. Ceglédnek valódi megoldások kellenek – fejezte be beszédét Nagy Tamás.
Az arra járó lakók véleménye megoszlott a padok ügyében. Egy hölgy szerint több padra is szükség lenne, mások lapunk munkatársának azt mondták, örülnek, hogy elvitték őket, mert úgyis csak fiatalok használták randalírozásra őket.
Lapunk megkereste a Vörösmarty téri padokkal kapcsolatban a helyileg illetékes képviselőt Károly Ferencet, aki elmondta, az általa megrendelt és elkészített padok vadonatújak, ezek kerültek a térre. Arról, hogy a Szent Imre herceg utcai padoknak mi lett a sorsa nem tud.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Soha nem látott erősségű sarki fény

Péntek éjszaka és szombat hajnalban látványos égi jelenség tartotta...

Zöld polgármesterjelölt

Földi Áron, polgármester-jelöltként indul városunkban. A jelölt érdekes pályát...

Tapasztalat, koncepció és ambíció

Független jelöltként, de helyi civil szervezet és párt támogatásával...

Bronzéremmel zárta a 2023/24-es évadot a Ceglédi KE

Vasárnapi, fóti győzelme után a bronzérem megszerzéséért indult csatába...

Smahajcsik Péter virágoskertje

Smahajcsik Péter, a 2-es számú választókerület független képviselőjelöltje úgy...