26.2 C
Cegléd
2024. április 29. hétfő
spot_img

Adj nevet az oroszlánnak!

Kézilabda csapatunk legutóbbi győztes mérkőzésén bemutatkozott a Ceglédi KK SE kabala figurája is: az oroszlán. Ifj. Süveges András a Cegléd Rádió műsorvezetője névadó játékot indított: frappáns nevet keresnek a kabalaállatnak. “Segítsetek megkeresni a legjobbat. Tessenek ötletelni, kreatívan munkálkodni és találó neveket összehozni!  Akié a legjobb, nyer! Nem is akármit! A kedvenc ceglédi játékosával egy habkönnyű reggelit, vagy ebédet, vagy vacsorát a játékos kedvenc ceglédi vendéglátóipari egységében!” – szól a felhívás.  Az ötleteket a kedvenc játékos nevének megjelölésével a suvegelo@gmail.com emailcímre várják.

A városban egyébként több szervezetnek, intézménynek is eszébe jutott már Cegléd címerállatát kabalának választani. Többek között a termálfürdő, a kalandpark, egy sportszervezet és egy-egy rendezvény is az állatok királyával népszerűsíti programját. A Ceglédi Termálfürdő az – egyelőre szintén még névtelen – oroszlánnal a helyi turisztikai látványosságokat reklámozza.

A helyi turizmus kabalája a cegledfurdo.hu oldalról színezőben is letölthető a gyerekeknek. A Ceglédi Termálfürdő az óvodás korosztály után az iskolásokat célozza meg. Az oroszlán képregényhőssé válik. – A néhány kockás, rendhagyó hirdetésként funkcionáló képregények a fürdő szolgáltatásait népszerűsítik majd. – nyilatkozta lapunknak Tótin Lóránt, igazgató. – Az oroszlán felbukkan egyébként a fedett fürdő gyerekmedendéjénél kialakított gyereksaroknál és az aquapark területén is tájékoztató molinókon.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Hat polgármester jelölt

Átvették az ajánlóíveket a jelölő szervezetek és a jelöltek,...

Diákolimpiai elődöntő sikerek

2024.04.27-én Csongrád adott otthont a FitKid Országos Diákolimpiai "A"...

Nem sokon múlt a tömegbaleset

Ismét egy döbbenetes felvétel került elő a magyar utakról....

Szemkápráztató látvány a ceglédi napnyugtában

Több országos hírportál is beszámolt róla, az Időkép oldalán...

Sokrétű álláslehetőségek kereskedelmi és értékesítési irányon

    Kereskedelmi és értékesítési területen mindig akad olyan álláslehetőség, amely...