9.1 C
Cegléd
2023. október 5. csütörtök
spot_img

Vilinek “vezetgetni” támadt kedve

Öt személygépkocsit rongált meg egy éjszaka alatt Nyírlugos belterületén az a 29 éves ceglédi férfi, akinek elmondása szerint egyszerűen „vezetgetni” támadt kedve – adta hírül a police.hu.
A Nyírbátori Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást J. Vilmos 29 éves ceglédi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfinak 2014. október 8-án „kocsikázáshoz” támadt kedve, amihez Nyírlugos belterületén keresett autót. Az első gépkocsinak, ami megtetszett neki egy kővel betörte a szélvédőjét, beült, de nem tudott elindulni vele.
A férfi tovább gyalogolt és még további négy autót rongált meg hasonló módszerrel, de beindítani egyiket sem tudta. A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába a környékbeli lakók tettek bejelentést, akik a zajra figyeltek fel. A járőrök a ceglédi férfit az egyik megrongált autó közelében rövid időn belül elfogták, a Nyírlugosi Rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták. J. Vilmos beismerő vallomást tett melynek során elmondta, hogy bár jogosítvánnyal nem rendelkezik, az este folyamán „vezetgetni” támadt kedve – olvasható a rendőrség honlapján.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...