16.1 C
Cegléd
2024. május 3. péntek
spot_img

Hétvége vízilabda eredményei

(Munkácsy Róbert edző)

Férfi OB 1/B: Ceglédi Vasutas Sport Egyesület – MVLC (Miskolc) 11 – 16 Góllövők: Szebenyi Szabolcs 4, Hajek Zsombor 3,  Kutasi Rómeo Dávid, Simon Gábor, Ujházy Andor, Rozsnyay Márk


A Férfi OB II. mérkőzéseken jól működő egységet alkotva, csapatként küzdöttünk, ennek eredményeképpen szerezhettük meg mindkét – nehéz – ellenféllel szemben a 3 pontot. Gratulálok a csapatnak! (Beck Miklós)

KEAC – Czeglédi Lamantinok  7 – 10 Góllövők; Türei Zsolt 4,  Csernus Ádám 3, Bartus Imre, Csernus Gyula, 

Czeglédi Lamantinok – Szolnok  9 – 4 Góllövők; Veres Rudolf 4, Türei Zsolt 3, Lerch Gergely, Beck Miklós


A fiú gyermek bajnokság 2. fordulóját hazai környezetben játszottuk. Remek kezdés után, az első negyed eredménye 6-1 volt a javunkra, ez szerencsére megalapozta a játékosok lelkesedését. Szilágyi Márk vezérletével (6 gólt lőtt a mérkőzésen) magabiztosan nyert a csapat. 

A tavalyi évhez képest erősen meggyengült (4 meghatározó játékos hagyta el a klubbot) a csapat, így a megmaradt gyerekek kemény munkájának köszönhető, hogy a csapat idáig nem vallott szégyent, dicséret illeti őket! (Horváth Viktor edző)

Ceglédi Vasutas Sport Egyesület – MVLC (Miskolc)   18 – 5 Góllövők; Szilágyi Márk 6, Rozsnyay Bence 4, Nagy Dávid 4, Mikus Dávid 4


Fiú Serdülő mérkőzés nagyon nehéz volt, hisz azonos tudású, erősségű csapat volt az ellenfelünk. A mérkőzés első 3 negyedében fegyelmezetten, taktikát betartva játszottunk, de sajnos az utolsó negyedben fáradtságunk és apró hibáink miatt veszítettük el a mérkőzést. (Zám Attila edző)

Ceglédi Vasutas Sport Egyesület – MVLC (Miskolc)   8 – 10 Góllövők; Kiss Bálint 2, Szitkó Roland 4, Juhász Lajos 


Úgy hiszem, hogy a Fiú Ifjúsági meccsen a saját akaratunkat rá tudtuk “erőltetni” az ellenfélre. Az emberelőnyös helyzeteinket hellyel-közzel megtudtuk játszani. Kapus poszton jól teljesítettünk. A védekezésünk is a helyén volt, támadásban van még mit fejlődnünk, de első meccsnek elfogadható. A jövőben ebből a meccsből kiindulva kell tovább fejlődnünk. Gratulálok a csapatnak! (Juhász Benjamin edző)

Ceglédi Vasutas Sport Egyesület – MVLC (Miskolc)   8 – 6 Góllövők; Simon Gábor 4, Rozsnyay Márk, Turbók Péter, Sági Marcell, Jakab Máté


A következő hét programja: Az egyesület OB1/B-s csapata Budapesten a BVSC ellen száll vízbe jövő hét szombaton, utánpótlás csapataink Hódmezővásárhelyen szerepelnek vasárnap.  A gyermek lány csapatunk a bajnokság következő mérkőzését hazai környezetben szombaton 11 órakor játsza a Fehérvár Polo SC csapata ellen.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...