16 C
Cegléd
2023. október 2. hétfő
spot_img

Hetedszer indul a Ceglédi GigaSztár!

Aztán hirtelen azt is észreveszem, hogy nem csak gyerekeknek hirdették a versenyt, hisz az alsó korhatár 8 év, a felső 88. (Igaz, a felnőtt kategória 23 évnél kezdődik.)

Ebbe még én is beleférek! – villant be, de el is hessegettem magamtól a gondolatot, jobb nekem a nézők között meglapulnom és önfeledten ünnepelni a kis (és nagy) tehetségeket.

Persze, senkit nem szeretnék elbátortalanítani, végignézve az eddigi versenyeket, tudom, hogy csak az első lépés a nehéz, aztán már visz a lendület, és nagyon sokan ott találják magukat a következő évben újra és újra és újra… egészen addig, amíg meg nem nyerik (vagy fel nem adják).

De hogy átélhessük ezeket az „örömperceket”, ezt az említett első lépést mindenképp meg kell tenni, azaz írni kell egy e-mailt a cegledigigasztar@gmail.com –ra vagy felhívni a 06-30-337-4226-os számot.

A jelentkezés határideje november 3., az elődöntő időpontja november 8. (szombat) 10 óra, a döntőé november 29. (szombat) szintén 10 óra.

Mi sem egyszerűbb ennél. Egy telefonhívás (nem emelt díjas J ), nevezési díj nincs, a versenyzők kedvesek és barátságosak, a zsűri mosolygós és megértő, a színpad és a mikrofon meg olyan csábító…! J Hm… még a végén lehet, hogy én is megfontolom a dolgot és bátorságot merítek! J


Fotók: A döntőben a zsűri elnöke Somló Tamás lesz – Takáts László polgármester, mint zsűritag a tavalyi versenyen (Fotó: Kisfaludi István)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Egymilliót csaltak ki egy 80 éves nőtől

Egymilliót csaltak ki „óvadékra” a 80 éves nőtől azzal,...

Nemzetközi konferencia – ceglédi előadóval

Az alföld: Petőfi 200 konferenciát szerveztek a Vajdaságban szeptember...

Fűrészláncok, melyek kimagasló tulajdonságokkal rendelkeznek

    Ahhoz, hogy a különböző kerti munkákat gyorsan, hatékonyan és...

Halálfejes lepke Cegléden

Különleges rovar pihent meg Cegléden az Alszegi úton, az...

Hamarosan elkészül a futókör

Folyamatos fejlesztések zajlanak az Újváros szívében, a Vörösmarty téren,...