22.5 C
Cegléd
2024. június 16. vasárnap
spot_img

Hetedszer indul a Ceglédi GigaSztár!

Aztán hirtelen azt is észreveszem, hogy nem csak gyerekeknek hirdették a versenyt, hisz az alsó korhatár 8 év, a felső 88. (Igaz, a felnőtt kategória 23 évnél kezdődik.)

Ebbe még én is beleférek! – villant be, de el is hessegettem magamtól a gondolatot, jobb nekem a nézők között meglapulnom és önfeledten ünnepelni a kis (és nagy) tehetségeket.

Persze, senkit nem szeretnék elbátortalanítani, végignézve az eddigi versenyeket, tudom, hogy csak az első lépés a nehéz, aztán már visz a lendület, és nagyon sokan ott találják magukat a következő évben újra és újra és újra… egészen addig, amíg meg nem nyerik (vagy fel nem adják).

De hogy átélhessük ezeket az „örömperceket”, ezt az említett első lépést mindenképp meg kell tenni, azaz írni kell egy e-mailt a cegledigigasztar@gmail.com –ra vagy felhívni a 06-30-337-4226-os számot.

A jelentkezés határideje november 3., az elődöntő időpontja november 8. (szombat) 10 óra, a döntőé november 29. (szombat) szintén 10 óra.

Mi sem egyszerűbb ennél. Egy telefonhívás (nem emelt díjas J ), nevezési díj nincs, a versenyzők kedvesek és barátságosak, a zsűri mosolygós és megértő, a színpad és a mikrofon meg olyan csábító…! J Hm… még a végén lehet, hogy én is megfontolom a dolgot és bátorságot merítek! J


Fotók: A döntőben a zsűri elnöke Somló Tamás lesz – Takáts László polgármester, mint zsűritag a tavalyi versenyen (Fotó: Kisfaludi István)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...