22.9 C
Cegléd
2024. július 15. hétfő
spot_img

Zodiac Crew – „Csodaország”

Október 10-én a Jazz Café Club-ban lépett fel első lemezük bemutatója kapcsán a Zodiac nevű ceglédi underground csapat. A formáció tagjai: Pilwax, Domino, Penge B és Kajsztro 2012 óta zenélnek együtt. 

Első szeptember 24-én megjelent lemezük, a „Csodaország” előfutára, az „Esély” című videoklip volt. Az album megjelenése után, pár nappal pedig újabb minőségi videó született meg, a „Lopott idő” című nótához is. – Felléptünk már Kecskeméten, Budapesten is, és a „Told a májkot” nevezetű országos Hip-Hop tehetségkutató verseny keretein belül, Szarvason és Békésszentandráson. Cegléden olyan neves előadók előtt zenélhettünk, mint a Killakikitt, Essemm és a Barbárfivérek, akik szintén az underground vonalat képviselik Magyarországon. Az albumon hallható alapzenék javarészt házon belül készültek, Pilwax és Kajsztro által, de akad vendég beat is, eNzim (Különvélemény) és Rokaflow a Zodiac családból. A gitárbasszusokat Reszeli Soós Ádám pengette fel. A közreműködők pedig, El Bago (Wacuum Airs), Crazy Noise, az ex Fekete Koktélból és Kurucz Niki vokálja, illetve egy karc, amit Gyurmának köszönhetünk. – tette hozzá Domino. 

A várva várt lemez ingyenesen letölthető a csapat facebook oldaláról (Zodiac Crew), illetve youtube videóik alatt is megtalálható a letöltéshez szükséges link. Még ebben a hónapban lesz limitált példányszámban kézzel fogható lemez is.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...