27 C
Cegléd
2024. július 16. kedd
spot_img

Felálltak a bizottságok

Rendkívüli testületi ülésen választották meg a bizottságok nem képviselő tagjait november 3-án. A grémium az elmúlt évek hagyományaihoz híven arról is döntött, hogy a Szabadság téren az adventi időszakban szabadtéri korcsolyapályát állíttat fel.

Az önkormányzat képviselő-testülete rendkívüli ülésén megválasztotta a Kulturális, Oktatási és Népjóléti Bizottság nem képviselő tagjait, Andó Gábor, Fésűs Ferenc, Fritzné Tóth Anikó és Terecskeiné Obrácz-Nagy Ágnes személyében.

Ugyancsak az ülésen választották meg a 11 tagú Gazdasági Bizottság tagokat: Klément György elnök, Csuri Károly, Hörömpő Annamária, Károly Ferenc, Korondi Miklós és Takátsné Györe Anett önkormányzati képviselőket, valamint a bizottság nem képviselő tagjait – Banai Benőt, Horváth Józsefet, Lovas Ottót, dr. Pipicz Imrét és Tánczos Tibort. A bizottságok nem képviselő tagjai esküt tettek a képviselő-testület előtt. 

Döntés született arról, hogy idén is fog jégpálya üzemelni a Szabadság téren november 28-ától következő év január 25-éig. A korábbi gyakorlattól eltérően nem a Ceglédi Sportcsarnok Kft., hanem a VÁRVAG Nonprofit Kft. – feladat-ellátási szerződés keretei közt – fogja a 450 m2-es, szabadtéri korcsolyapálya letelepítését és beüzemelését biztosítani. Mivel a jégpálya felállítása különleges feltételeket igényel, ezért a VÁRVAG Nonprofit Kft. alvállalkozó igénybevételére jogosult.

Zárt ülésen eredménytelenné nyilvánították a ceglédi XIV. számú felnőtt háziorvosi körzet tartós ellátására kiírt háziorvosi pályázatot.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...