6.1 C
Cegléd
2024. október 23. szerda
spot_img

Felálltak a bizottságok

Rendkívüli testületi ülésen választották meg a bizottságok nem képviselő tagjait november 3-án. A grémium az elmúlt évek hagyományaihoz híven arról is döntött, hogy a Szabadság téren az adventi időszakban szabadtéri korcsolyapályát állíttat fel.

Az önkormányzat képviselő-testülete rendkívüli ülésén megválasztotta a Kulturális, Oktatási és Népjóléti Bizottság nem képviselő tagjait, Andó Gábor, Fésűs Ferenc, Fritzné Tóth Anikó és Terecskeiné Obrácz-Nagy Ágnes személyében.

Ugyancsak az ülésen választották meg a 11 tagú Gazdasági Bizottság tagokat: Klément György elnök, Csuri Károly, Hörömpő Annamária, Károly Ferenc, Korondi Miklós és Takátsné Györe Anett önkormányzati képviselőket, valamint a bizottság nem képviselő tagjait – Banai Benőt, Horváth Józsefet, Lovas Ottót, dr. Pipicz Imrét és Tánczos Tibort. A bizottságok nem képviselő tagjai esküt tettek a képviselő-testület előtt. 

Döntés született arról, hogy idén is fog jégpálya üzemelni a Szabadság téren november 28-ától következő év január 25-éig. A korábbi gyakorlattól eltérően nem a Ceglédi Sportcsarnok Kft., hanem a VÁRVAG Nonprofit Kft. – feladat-ellátási szerződés keretei közt – fogja a 450 m2-es, szabadtéri korcsolyapálya letelepítését és beüzemelését biztosítani. Mivel a jégpálya felállítása különleges feltételeket igényel, ezért a VÁRVAG Nonprofit Kft. alvállalkozó igénybevételére jogosult.

Zárt ülésen eredménytelenné nyilvánították a ceglédi XIV. számú felnőtt háziorvosi körzet tartós ellátására kiírt háziorvosi pályázatot.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Új lehetőségek nyílnak az erzsébetvárosi ingatlanpiacon

Budapest talán legpezsgőbb éjszakai életéről a legismertebb ez a...

Eltűnt Lázár Beatrix

Egy 17 éves lányt keresnek a nagykőrösi rendőrök. A fiatal...

Szabadfogású diákolimpia sikerek

Hétvégén két versenyen is szőnyegre léptek a ceglédi birkózók....

Migránsok bukkantak fel Csemőben

Csemő Önkormányzata oldalán október 17-én késő délután felhívás jelent...

Lopássorozat Abonyban

Lopás miatt kell felelnie annak a 19 éves abonyi...