27 C
Cegléd
2024. július 16. kedd
spot_img

Szellő Imre most KO.-val nyert

Szellő Imre (3 győzelem – 0 vereség) harmadik profi box mérkőzésén Tatabányán lépett ringbe a Ferobox Event Nemzetközi bokszgálán. Szellő a cirkálósúlyú 8 menetre tervezett mérkőzésen a 3. menetben balegyenes, jobb horoggal kiütötte a grúz Giorgi Tevdorashvilit (19 győzelem – 13 vereség – 3 döntetlen) és megszerezte harmadik profi győzelmét. Imre a mérkőzés után kislányával a karján köszönte meg a szurkolók buzdítását.
A párharc egy szép grúz találattal kezdődött, ám onnantól kezdve nem volt pardon, Szellő magához ragadta a kezdeményezést, s a nyitó menet hajrájában, egy kiváló jobbossal padlóztatta riválisát. A folytatásban a grúz mindent elkövetett, a legcsúnyább szabálytalanságokat is, hogy megállítsa a magyar klasszist, ám nem járt sikerrel, ráadásul a mérkőzést vezető bíró pontot is levont tőle (sorozatos szabálytalanságokért). A meccs a harmadik menet hajrájában fejeződött be, amikor a grúz már képtelen volt tartani Szellőt, aki egy kőkemény jobbhoroggal ismét padlóztatta Giorgi Tevdorashvili-t. A grúz nem tisztult ki a számolás végéig – Pete László ringbíró TKO-val megállította a párharcot. 
„Teljes mértékben hazai pályán éreztem magam, egy pillanatig nem tudott megzavarni, még akkor sem, amikor felfejelt, és szétrepedt szemem” – fogalmazott Szellő. „De ilyen közönség előtt nem is lehet rosszul bokszolni, abban viszont csak titkon reménykedtem, hogy ilyen gyorsan nyerni tudok. Természetesen jól feltérképeztük az ellenfelem, s ennek is köszönhető ez a siker. Csak pár napot pihenhetek, hiszen december 6-án ismét ringbe hívnak.” 
Ezzel a sikerrel Szellő Imre három győzelemre hizlalta makulátlan rekordját, s most először végre idő előtt is nyerni tudott a FeroboxEvent profi versenyzőjeként.
 
Forrás: monokli.com / cegledisport.hu

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...