13.3 C
Cegléd
2024. május 4. szombat
spot_img

1954-2014

Hatvan év telt el e két dátum között, ami Imre bácsi és Rózsika néni egész közös életét közrefogja. A képen szereplő személyek Pádár Imre és felesége Pádár Imréné, Korpácsi Rozália, a nagyszüleim.  

Sok minden történt velük ebben a hosszú időszakban, de mindent egybevetve szép éveket tudhatnak mamiék a hátuk mögött. Most 82 és 83 évesen is közlekednek autóval és aktív életet élnek, az idei évben pedig megszületett első dédunokájuk Fruzsina, aki bearanyozza az életüket.

A nem mindennapi esemény méltó megünneplésére október  18-án a Magyarok Nagyasszonya Kápolnában az esti mise keretében áldást kértek házasságukra és elkövetkezendő életükre. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Miklós atyának a miséért, Volter Kálmánnak a mise utáni áldásért és igazán odaillő szavaiért, Lukácsi Leventének orgonajátékáért és nem utolsósorban Boros Mihálynak segítőkészségéért. 

Aki szeretne többet hallani az aznap történéseiről és eddigi életükről meghallgathatja a Mária Rádióban (FM 88.3) november 30-án a ceglédi műsoridő (16-20 óra) keretein belül.  A vágásért köszönet Czigány Elizabetnek.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...