32.1 C
Cegléd
2024. július 19. péntek
spot_img

1954-2014

Hatvan év telt el e két dátum között, ami Imre bácsi és Rózsika néni egész közös életét közrefogja. A képen szereplő személyek Pádár Imre és felesége Pádár Imréné, Korpácsi Rozália, a nagyszüleim.  

Sok minden történt velük ebben a hosszú időszakban, de mindent egybevetve szép éveket tudhatnak mamiék a hátuk mögött. Most 82 és 83 évesen is közlekednek autóval és aktív életet élnek, az idei évben pedig megszületett első dédunokájuk Fruzsina, aki bearanyozza az életüket.

A nem mindennapi esemény méltó megünneplésére október  18-án a Magyarok Nagyasszonya Kápolnában az esti mise keretében áldást kértek házasságukra és elkövetkezendő életükre. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Miklós atyának a miséért, Volter Kálmánnak a mise utáni áldásért és igazán odaillő szavaiért, Lukácsi Leventének orgonajátékáért és nem utolsósorban Boros Mihálynak segítőkészségéért. 

Aki szeretne többet hallani az aznap történéseiről és eddigi életükről meghallgathatja a Mária Rádióban (FM 88.3) november 30-án a ceglédi műsoridő (16-20 óra) keretein belül.  A vágásért köszönet Czigány Elizabetnek.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...