21.1 C
Cegléd
2024. május 2. csütörtök
spot_img

4 nap alatt 2 év börtön

4 nap alatt 2 év börtön egy rablásért Cegléden – A Ceglédi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a férfit, aki egy asszonyt rabolt ki Jászkarajenőn.

Az ügy gyanúsítottja 2014. november 15-én este hat óra körül Jászkarajenőn a Rákóczi utcán kerékpározott. Előtte gyalogolt egy bevásárlásból hazafelé tartó asszony, kezében füles vászonszatyrot tartott, melyben a boltban vásárolt dolgok mellett pénztárcája, pénze, iratai voltak. Amikor a férfi utolérte az asszonyt, megragadta a sértett kezében tartott táskát, el akarta venni, de az asszony a táska fülét szorította, még akkor is, amikor a férfi térdre rántotta őt. A nő hiába kiabált segítségért, a gyanúsított a sértettet a táskánál fogva addig húzta a földön, amíg a táskát meg nem szerezte, majd a kerékpárral elmenekült.

A Ceglédi Rendőrkapitányság elismerésre méltó gyorsasággal, két napon belül felderítette az ügyet, elfogta és őrizetbe vette a tettest. A Ceglédi Járási Ügyészség rablás bűntette miatt gyorsított eljárásban bíróság elé állította a gyanúsítottat. A Ceglédi Járásbíróság 2014. november 19-én 2 év börtönre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte a férfit. Az ítélet nem jogerős.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...