27.1 C
Cegléd
2024. július 22. hétfő
spot_img

Új vezetője van az Ökovíz-nek

 


Mérész Attila

“A nógrádi Bujákról a fellegekbe vágyott, s ha nem is vadászpilótaként, de igen magasra sikerült emelkednie. Noha a csepeli középiskolából végül nem a szolnoki főiskola, hanem Anglia felé vette az irányt, ahol végleg letett repülőgépes álmairól, s inkább gazdaságot tanult előbb Oxfordban, majd Canterburyben, a kettő között pedig PhD-zett a Sorbonne-on.” – mutatta be a közgazdászt 2013-bana sonline.hu.

A 44 esztendős válságmenedzser 26 évesen már a Pepsi magyar cégénél dolgozhatott, aztán az ABN Amro vezető elemzője lett, majd a Borsodchem és az Alton Capital következett a sorban. Krisztusi korba lépve a Rewico Logistic ajánlott számára komoly feladatot, majd Európa egyik legnagyobb szállítócége, a Waberer lett következő állomáshelye, hogy aztán belekóstoljon a fogászati iparba a Medicover Dentalnál. Öt éve ismét az Altonhoz került, immár az igazgatói székbe, Szennába pedig a Central European Interimtől érkezett. 2012-ben ugyanis elvállalta az Ardagh Aluminium Packaging ajánlotta feladatot, hogy előbb leheljen életet az egykori Szenna-Packba, majd fejlessze jól prosperáló céggé az észak-zselici falu palackgyártó üzemét.

A sonline.hu róla készült portréja szerint Mérész Attila Kaposváron él, családja viszont még Budapesten, így ingázik a főváros és Somogy között. Kislánya igényli is apukája jelenlétét, s együtt járnak síelni, nyaranta pedig a tengerpartra. Kikapcsolódásnak a szaunát és az úszást választja, s bár szíve szerint sokat repülne, inkább eszére hallgat, s a család és a munka miatt egyre kevesebbet siklóernyőzik és motoros sárkányozik.

Forrás: sonline.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Neked mennyire naprakészek az ismereteid?

Sokan úgy gondolják, hogy nem lehet nekik újat mutatni...

Tippek bidé vásárlásához

    A bidé még ma is sok család számára ismeretlen...

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....