18.9 C
Cegléd
2024. május 18. szombat
spot_img

Ceglédi gólvágó

– Amikor 2010 nyarán, az akkor még NB/1 B-ben szereplő Ceglédhez kerültem, munka mellett játszottam én is. Ez a párhuzam az előző szezon kezdete előtt, 2013 nyarán ért véget, amikor úgy döntöttem, hogy a civil munkát szüneteltetem. Egyrészt a pályán nyújtott teljesítményem javítása miatt, másrészt akkor vártuk a kislányom születését, és vele is minél több időt szerettem volna tölteni. Azonban így sem unatkozom, mert 2012 szeptembere óta, immáron a harmadik szezon óta én vagyok a klub U 14-es (2000. január 1. után születettek) korosztályú csapatának az edzője. Lassan, de biztosan összeállt egy jó mag, akikkel a folyamatos fejlődést célul tűzve veszünk részt évről évre a gyermekbajnokság küzdelmeiben.

– Mennyire vagy a ceglédi csapat jelenlegi helyzetével elégedett? 

– A bajnokságban azt gondolom, hogy kirajzolódtak az erőviszonyok. Ez alapján a PLER, a Balmazújváros és a Komló együttesével mi a tabella utolsó harmadában foglalunk helyet, ahonnan már nagyon nehezen lehet előrelépni, de meg fogjuk próbálni. Elégedett nem vagyok, hiszen én is több pont megszerzésében reménykedtem. Egy győztes balmazújvárosi vendégjátékkal és egy jó rájátszásbeli teljesítménnyel azonban még nagyon sok szép percet szerezhetünk a lelkes és szépszámú szurkolónknak.

– Állítólag van valami probléma a szemeddel… 

– Már kb. 20 éve hordok szemüveget, illetve kontaktlencsét, mely edzéseken és a pályán elengedhetetlen számomra. A kézilabda miatt döntöttem úgy idén ősszel, hogy alávetem magam egy lézeres szemműtétnek, mely reményeim szerint végleges megoldást fog nyújtani. Karácsony után lesz a műtét, és terveim szerint a srácokkal együtt kezdem el az alapozást január 5-én.

– Gratulálunk a gólkirályi címhez, sok sikert a bajnokságban és jó egészséget!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Számos extra utólag is beszerelhető egy autóba

    Sokan ragaszkodnak régi, jól bevált autójukhoz. Lehet, hogy csak...

Növeljük az állóképességünket étrend-kiegészítővel!

    Az, hogy mekkora teljesítményre vagyunk képesek egy adott intervallumban,...

Allergiás a kutyád? Ezekből a jelekből ismerheted fel!

    Az allergia a szervezet túlzott mértékű reakciója bizonyos anyagokkal,...

Egy központi elem a nappaliban: a dohányzóasztal

  Lábtartó, italtartó, íróasztal vagy éppen egy műalkotás. A dohányzóasztal...

Történelmi siker az Asztalitenisz OB-n

A hétvégén megrendezett utánpótlás országos bajnokságon kivételes teljesítmény született:...