27.1 C
Cegléd
2024. július 22. hétfő
spot_img

Trükkös lopások – Rendőrségi Összefoglaló

Az előző heti események között több olyan bűncselekményt is találhatunk, amelyek megvalósulásában jelentős szerepet játszott a sértetti közrehatás, a sértett figyelmetlensége. Ezeket a hasonló esetek megelőzése céljából ismertetjük. 

Egy ceglédi lakos tett feljelentést, miszerint 2015. január 17-én éjfél körüli időben az egyik ceglédi vendéglátóhelyen, az asztalon hagyta a mobiltelefonját, melyet ismeretlen tettes eltulajdonított. 

Egy jászladányi lakos tett bejelentést a rendőrségen, mivel ismeretlen tettes 2015. január 21-én Cegléden, a 4-es számú főút mellett lévő üzemanyagtöltő állomáson felejtett övtáskáját – a benne lévő és nevére szóló személyes iratokkal és készpénzzel együtt – eltulajdonította.

Egy 53 éves ceglédi lakos tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki 2015. január 16-án 17 óra körüli időben az egyik ceglédi utcában, a nyitott állapotban hagyott gépkocsiból eltulajdonította a sértett táskáját, benne az okmányaival, kézpénzzel és bankkártyával. 

Egy 57 éves ceglédi nő feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki 2015. január 15-én 14 óra körüli időben egy ceglédi oktatási intézmény tantermében hagyott kabátja zsebéből eltulajdonította a mobiltelefonját. 

Egy 46 éves ceglédi nő tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki 2014. december 4-én 9 óra körüli időben egy ceglédi óvodában, a csoportszoba elé lerakott kabátjából eltulajdonította a mobiltelefonját. 


A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat egy G.Alex 23 éves és R. József 32 éves abonyi lakos ellen, akik a rendelkezésre álló adatok szerint meglapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy 2015. január 19-én 22 óra és 2015. január 20-án 5 óra közötti időben – a kerítés átmászását követően – bementek egy abonyi vendéglátóhely udvarára. Ezt követően a gyanúsítottak betörték az oldalajtó külső szárnyát, míg a belső szárnyát befeszítették. A helyiségben lévő zenegép hátsó falát lefeszítették és abból kivették a pénztároló rekeszt, valamint a pultból készpénzt, illetve édességeket, szeszes italokat és üdítőt tulajdonítottak el. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Neked mennyire naprakészek az ismereteid?

Sokan úgy gondolják, hogy nem lehet nekik újat mutatni...

Tippek bidé vásárlásához

    A bidé még ma is sok család számára ismeretlen...

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....