27 C
Cegléd
2024. július 16. kedd
spot_img

Kigyulladt a nagykőrösi pálinkafőző

Ma reggel Nagykőrös mellett egy lángoló tanyaépülethez riasztották a nagykőrösi és a ceglédi tűzoltókat, akik a lángokból egy gázpalackot is kihoztak, majd a tüzet eloltották.

Ma reggel lángolt egy 150 négyzetméteres tanya tetőszerkezetének mintegy háromnegyede Nagykőrös közelében. A házban pálinkafőzőt üzemeltettek, és számos vegyi anyagot tároltak. A helyszínre a nagykőrösi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízszállító egységgel együtt érkeztek a tanyához, ám azonnal jelezték, hogy a nagy tűz miatt további egységekre lesz szükségük a helyszínen, ezért azonnal útra kelt egy ceglédi raj és vízszállító, valamint az oltási munkálatok koordinálására a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. A tanya közelében ismeretlen tartalmú hordókat veszélyeztetett a tűz, a házból pedig egy fel nem robbant gázpalackot hoztak ki a tűzoltók.

A tüzet eloltották, de az ismeretlen vegyi anyagok miatt további vizsgálatokra van szükség. A tűzben nem sérült meg senki.

A reggeli tűzeset helyszínén a tűzvizsgálati helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van, és dolgozik még a Pest megyei katasztrófavédelmi labor egysége is, hogy azonosíthassa az 50-60 darab, ismeretlen anyagot tartalmazó hordók tartalmát.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...