34.1 C
Cegléd
2024. július 15. hétfő
spot_img

Kötelező ebösszeírás

Az adatgyűjtés célja a nyilvántartás és a járványok megelőzése. Az önkormányzat nem vezet be ebadót. Közösségi érdek, hogy tekintettel legyünk házi kedvenceink és a környező lakóközösségek igényeire.

Az eb tulajdonosa és tartója az ebösszeíráskor köteles a törvényben előírt adatokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

A 2015. évi ebösszeírás céljából kérem a Cegléd Város Önkormányzat közigazgatási területén tartott négy hónaposnál idősebb ebek tulajdonosait/tartóit, hogy az „Ebösszeíró adatlapot” kitölteni és a lentiekben megjelölt lehetőségekkel élve a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatalhoz eljuttatni szíveskedjen 2015. június 30. napjáig.

Az ebösszeíró adatlapot ebenként kell kitölteni az oltási könyv alapján. A kitöltött adatlapokat az alábbi módokon lehet benyújtani: 

  • postai úton, postacím: Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal 2701 Cegléd, Pf. 85.
  • eljuttatva a 2700 Cegléd, Kossuth tér 1. szám alatti épület előtt, a Kossuth Ferenc utcai bejáratnál elhelyezett Gyűjtőládába,
  • személyesen a Hivatal Iktatójában, vagy a 133. számú irodában.

Felhívom a Tisztelt Ebtartók figyelmét, hogy az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után. A bírság legkisebb összege az állatvédelmi bírságról szóló 244/1998. (XII. 31.) Korm. rendeletben foglaltak alapján 30.000 Ft.

Az adatlap letölthető a város honlapjáról, illetve 2015. február 23. napjától kezdődően átvehető személyesen a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal portáján, valamint Hatósági és Igazgatási Irodájának 133. számú helyiségében.

Együttműködését köszönöm!

dr. Diósgyőri Gitta jegyző”

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...