13.8 C
Cegléd
2024. május 5. vasárnap
spot_img

Megszaporodtak a lopások – Rendőrségi Összefoglaló

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán az elmúlt időszakban több büntetőeljárás is indult többségében vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt.

M. Tímea 26 éves albertirsai lakos ellen indult eljárás, mivel a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2015. február 10. napon az Albertirsa külterületén található erdőben engedély nélkül kivágott egy akácfát és azt megpróbálta eltulajdonítani. A bűncselekmény elkövetése közben a rendőrjárőr tetten érte a nőt. Ellene a további eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a Ceglédi Rendőrkapitányság.  

Eljárás indult továbbá T. Ferenc 44 éves ceglédi lakos ellen, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. február 11-én 20 óra körüli időben egy ceglédi vendéglátóhelyen – előzetes szóváltást követően – bántalmazta az oda telefonálni betérő nagykőrösi sértettet. A férfi a bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett. T. Ferencet a rendőrök a helyszínen elfogták és előállították, majd a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az büntetőeljárás során szabadlábon védekezik.

Illetékességi területünkön több lopás is történt az előző héten, melyek vonatkozásában jelenleg is folyamatban van az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása.

Egy ceglédi lakos feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki 2015. február 7-én 23 óra és február 8-án 5 óra közötti időben a ceglédi családi házának hátsó ablakán található szúnyoghálót kivágta, majd a lakásból eltulajdonított egy pénztárcát, melyben kisebb összegű készpénz volt.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán eljárás van folyamatban lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2015.február 5-én 6 óra és 17 óra közötti időben az egyik ceglédi ház nyitott ablakán keresztül bemászott és a lakásból eltulajdonította a sértett laptopját és egy notebookot.

Szintén lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás ismeretlen tettes ellen, aki 2015. február 9-én 18 óra és február 10-én 6 óra közötti időben egy ceglédi ingatlanhoz tartozó kapu zárszerkezetét kinyitotta, majd a lakásajtót befeszítette és onnan kisebb összegű készpénzt tulajdonított el.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...