27 C
Cegléd
2024. július 16. kedd
spot_img

24 éves nő vesztette életét

Halálos kimenetelű baleset történt február 20-án 8 óra körül Cegléd és Ceglédbercel között a régi 4-es úton. A napsütés ellenére az út a rácsapódó pára miatt csúszós volt a reggeli órákban, vélhetőleg ez okozta, hogy a munkahelyére siető 24 éves albertirsai hölgy az enyhe kanyarban elvesztette az uralmat járműve felett.
– A Suzuki az út melletti árokban megpördülve egy fának csapódott. – számolt be a történtekről egy autójával az eset idején a másik irányból éppen arra közlekedő szemtanú. – Kerestük a sofőrt az autóban, de ott nem találtuk, kint volt az autó mellett. A hölgy nem volt már magánál, oldalán feküdt, azonnal hívtuk a mentőket.
A helyszínre érkezett mentők közel egy óráig küzdöttek a fiatal hölgy életéért. A baleset után fél órával a helyszínelő rendőrök még azt tervezték, elterelik a forgalmat, hogy a mentőhelikopter a helyszínre tudjon jönni, de erre már nem került sor. A hölgy a helyszínen életét vesztette.
Az autóroncsot elszállító Kovács Ferenc autómentő elmondta, aznap reggel már a második esethez hívták ki. A korábbi helyen egy ceglédi fiatalember autója csapódott villanyoszlopnak előzés közben, de személyi sérülés nélkül szerencsésen megúszta.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...