13.8 C
Cegléd
2024. május 6. hétfő
spot_img

Eltulajdonított egy akácfát – Rendőrségi Összefoglaló

Ismételten szeretnék felhívni a lakosság figyelmét, hogy őrizetlenül ne hagyják nyitva a járművüket, továbbá látható helyen ne hagyjanak értéket. Külön fel szeretnénk hívni az áruterítők figyelmét, hogy minden egyes esetben vegyék magukhoz az értékeiket.

A múlt héten egy internetes vásárlás áldozata traktor gumikat szeretett volna vásárolni, azonban az ellenérték elutalását követően az árut nem kapta meg és az eladó is elérhetetlenné vált.

Az ilyen típusú bűncselekmények vonatkozásában is fokozott óvatosságra és elővigyázatosságra hívjuk fel a lakosság figyelmét. Ha bármilyen furcsaságot, az általánostól, a megszokottól eltérő dolgot tapasztalnak, akkor – a kedvező ár ellenére – álljanak el vásárlási szándékuktól. Vélhetően az ár is azért kedvező, hogy minél több ember jelentkezzen vevőnek.


A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2015. február 16. és 2015. február 22. közötti időszakban 11 közlekedési baleset történt, melyből 8 esetben anyagi kár keletkezett, 2 esetben pedig könnyű sérülést szenvedtek a balesetben érintett személyek.

A balesetek kiváltó oka a jelenlegi adatok szerint, hogy a járművezetők nem az útviszonyoknak és az út vonalvezetésének megfelelően közlekedtek.

Az elmúlt héten egy halálos áldozattal járó közúti közlekedési baleset is történt. Továbbra is felhívnánk a közlekedők figyelmét, hogy hiába van napos idő, az útviszonyok még téliesek, ezért számolni kell lefagyással.

Felhívjuk a gyalogosok és kerékpárosok figyelmét, hogy a kijelölt helyeken és figyelmesen keljenek át az úttesten. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...