29.6 C
Cegléd
2024. július 22. hétfő
spot_img

Diákdiri-választás a Közgázban

Hátravolt még a szavazás, amely az e-naplón keresztülzajlott le,így elég gyorsan kiderült, melyik párt nyert: győzött az A.G.P.,a fordított napratehát Bádenszki Paszkál kapta meg a lehetőséget, hogy pártjával együtt vezesse iskolánkat.

Hosszú-hosszú évek hagyományának megfelelően a tavaszi szünetet megelőző utolsó tanítási napon került megrendezésre a fordított nap. A véletlen úgy hozta, hogy ebben az évben ez a nap éppen április 1-jére esett. Volt is egész nap jókedv, derű, kacagás és bolondozás!

Reggel a beiktatás diákigazgatónk köszöntő beszédével és programismertetőjével kezdődött. Ezt követően iskolánk igazgatója: Imréné Lukácsi Ildikó átadta az iskola kulcsát (ezzel jelképesen a hatalmat) az új igazgatónak. A ceremónia trónfosztott tanáraink és diáktanáraink eskütételével fejeződött be.

A nap első felében három rövidített óra volt. Az órákat a diáktanárok tartották, miközben régi tanáraink erre az időre diákokká váltak, az órák közötti hosszú szünetekben pedig a két párt szórakoztatott bennünket: admirális kártyajátékot és nyereményjátékot játszhattunk, alumíniumgalacsinokat dobálhattunk, tanár-diák kosárlabdameccset nézhettünk és karaokepartin vehettünk részt.

A fordított nap a Motyovszki Tibor igazgatóhelyettes által levezetett TV-s vetélkedővel folytatódott. Ez összesen 13 feladatból állt, melyek megoldását tanárainkból álló öttagú zsűri értékelte és pontozta. Voltak előzetesenmegoldandó feladatok: plakátot kellett alkotni egy választott színről és húsvéti terítéket kellett készíteni. A helyben megoldandó feladatokat minden osztályteremben a TV-ben láthatták a diákok és osztályfőnökeik, a megoldást számítógépen kellett beküldeni, vagy a tanári előtt bemutatni (ezeket technikusaink élő adásban közvetítették). Ezzel párhuzamosan zajlott egy számítógépes játék a 3. emeleten és egy sportverseny a tornateremben, sőt a minél nagyobb lábú emberek megkereséséhez a suliból is ki kellett menni.

Az utolsó, mindent eldöntő feladatnál az osztályoknak előzetesen választaniavagy írnia kellett egy locsolóverset, amit a kosárpályán volt módjuk elő is adni. Ezután már csak a zsűri döntését kellett megvárni: a győzelmet végül (fél pontos különbséggel!) egy újonc, a 9/Ny osztály szerezte meg!

FOTÓK az eseményről itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Neked mennyire naprakészek az ismereteid?

Sokan úgy gondolják, hogy nem lehet nekik újat mutatni...

Tippek bidé vásárlásához

    A bidé még ma is sok család számára ismeretlen...

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....