12.2 C
Cegléd
2024. május 20. hétfő
spot_img

,,Aranyeső” hullott rájuk!

Március 28-án és 29-én tartotta az MLTSZ területi versenyeit, amelyen a Patkós Irma Művészeti Szakközépiskola kilenc kategóriában 54 versenyzővel képviseltette magát.

Az Ördöngölők tavalyi sikerei, az OB és EB arany, a különdíj a felkészülés szakaszában motiváló erőként hatott táncosainkra, de most, amikor elérkezett a verseny pillanata, ez az érzés mindenki számára óriási teherré változott. A néptáncosok bizonyítani akarták, hogy van bennük annyi erő és rendelkeznek akkora szakmai tudással, hogy újból felállhassanak a dobogó legfelső fokára. A most, újonnan indulók pedig szerették volna megmutatni, hogy ők is lehetnek annyira eredményesek, mint az elődök. Tartottunk attól, hogy ez a pszichikai nyomás negatívan befolyásolhatja majd a versenyzők teljesítményét. A versenyszámok után hosszú órákat kellett várni az eredményhirdetésre, a koreográfusok és a táncosok aggódva figyelték a rivális csoportok bemutatóit, az esélylatolgatások mindkét napon majdnem éjfélig tartottak, hiszen a díjkiosztóra 11 óra után került sor.

Iskolánk versenyzői az első napon 5 aranyérmet, három arany minősítést, 1 ezüstérmet és 1 bronzérmet szereztek! Külön díjat kapott Nagy Dávid moderntánc koreográfiája. A második napon újabb két arannyal és két arany minősítéssel gyarapodott diákközösségünk! Feltett szándékunk, hogy a későbbiekben egy cikksorozat segítségével bemutatjuk olvasóinknak a nyertes versenyzőket. Megérdemlik, hiszen minden versenyzőnk dobogós eredménnyel zárta a versenyt! Nagyon büszkék vagyunk rájuk!  Izgalommal várjuk a folytatást. Irány az Országos Bajnokság!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...

Számos extra utólag is beszerelhető egy autóba

    Sokan ragaszkodnak régi, jól bevált autójukhoz. Lehet, hogy csak...

Növeljük az állóképességünket étrend-kiegészítővel!

    Az, hogy mekkora teljesítményre vagyunk képesek egy adott intervallumban,...

Allergiás a kutyád? Ezekből a jelekből ismerheted fel!

    Az allergia a szervezet túlzott mértékű reakciója bizonyos anyagokkal,...

Egy központi elem a nappaliban: a dohányzóasztal

  Lábtartó, italtartó, íróasztal vagy éppen egy műalkotás. A dohányzóasztal...