34.1 C
Cegléd
2024. július 15. hétfő
spot_img

10 éves születésnapját ünnepli

2015-ben 10 éves születésnapját ünnepli az Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál. A Bolyhos Pálinkafőzde idén május 23-24-én rendezi meg a nagyszabású rendezvényt, amelyről most sem hiányzik a pálinka mellett a Hungarikumok kiállítása és vására és a Riska Családi Fesztivál sem.
A Bolyhos család az ezredforduló előtti évtizedben tette fel a boldogulását nemzeti italunkra, a pálinkára és az eltelt évek alatt sok munkával, kitartással, tanulással ismert, és ma már kedvelt márkát tudott letenni a fogyasztók asztalára. Büszkék erre és arra is, hogy sikerült hagyománnyá tenni az Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivált és sikerült bebizonyítani, hogy egy egynapos, regionális pálinkaünnep országosan is népszerű lehet. Immár harmadik éve, hogy kétnapossá bővült a fesztivál, ahol évente 20 ezer látogató tiszteli meg jelenlétével a Bolyhos ágyaspálinkákat, a Kiváló Magyar Élelmiszereket, a térség vállalkozóinak sikeres termékeit és élvezi a kulturális programokat.
A kétnapos pálinkaünnep első napján szombaton 8 órakor nyitnak a kapuk, ahol Benke Laci bácsi várja főzőversenyre az érdeklődőket. 10 órakor nyit a vidámpark, a kézműves és kirakodó vásár és a hungarikumokat bemutató sátor. A színpadon folyamatosan követik egymást a kulturális műsorok, oktatási intézmények, táncklubok bemutatói. Délután felvonul a Magyar Pálinka Lovagrend, fellép Dér Heni, a TNT, Vastag Csaba és meghallgathatjuk Peat Jr. & Gina Bolyhos-dalát. 22 órától pedig kezdődik a Fergeteg Party: Dj Dominique, Groovehouse, UFO update, FLM update fellépésével. A buli hajnali 2 óráig tart.
Vasárnap 10 órakor folytatódik az eseménysorozat. Az első fellépő 11 órakor lép színpadra, a Gigasztár ceglédi kiscsillagjai adnak műsort, majd Kadlott Karcsi, MC Pita Ramos ad koncertet. 16 órától az Alma együttes, majd Rubint Réka várja a családokat, este Edda koncert és tűzvarázs produkció lesz látható. A fesztivált Dj. Dominique és Dj. Newik zárja.
A fesztivál időpontja: május 23-24. Helyszín: Újszilvás, Abonyi út – Fesztivál tér. A fesztiválra a belépés ingyenes.

Részletek: www.bolyhos.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...