11.7 C
Cegléd
2024. május 14. kedd
spot_img

A ceglédi ügyről írt a Velvet.hu

 

Cs. Lajosné Erzsébet mostanra elhagyhatta a kórházat, ám szemén még mindig kötést kell viselnie. A féltékeny férj nem sokkal később a fogdában öngyilkos lett, felakasztotta magát. Cs. Lajos és felesége több mint 30 éve éltek együtt. A rendezettnek látszó, felújított családi házukban most felesége lábadozik, az egyik szomszéd csak annyit látott, hogy kötéssel a szemén jöhetett haza a kórházból a napokban, felnőtt gyerekei gondoskodnak róla. Ottjártunkkor is otthon volt Cs. Lajosné, de nem nyitott ajtót.
A szomszédokat nem lepte meg a történet: „Lajosnál jobb szakember aligha van a városban, az egész házat maga újította fel, még napkollektorokat is felszerelt, de az igaz, hogy mindig magának való ember volt, és iszonyúan féltékeny. Erzsi többször panaszkodott a feleségemnek, hogy megverte dühében. De a veszekedéseket mi sohasem hallottuk. A lányaival is összeveszett pár hónapja. A szomszédokkal sem volt túl jóban” – mondta el a Velvet helyszínen tartózkodó munkatársának az egyik neve elhallgatását kérő szomszéd.
„Amikor a rendőrök kijöttek, és bilincsben bevitték, mondtam is, csak addig lesz bent, amíg nem tesz magával valamit. Elég labilis, magába forduló ember volt, sajnos igazam lett” – mondta el lapunknak egy másik szomszéd. Miután Cs. Lajost előzetes letartóztatásba helyezték, felakasztotta magát, és meghalt. Az ügyben kerestük a Pest Megyei Rendőrfőkapitányságot is, hogy pontosan milyen körülmények között történt az öngyilkosság. “A haláleset kapcsán a rendőrség közigazgatási hatósági eljárást folytat, melyről a vonatkozó jogszabályok értelmében bővebb tájékoztatás nem adható” – írták válaszukban.

A Velvet.hu írása teljes terjedelmében itt olvasható: http://velvet.hu/helyszinelo/2015/05/07/kinyomta_a_felesege_szemet_a_feltekeny_cegledi_ferfi/

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Soha nem látott erősségű sarki fény

Péntek éjszaka és szombat hajnalban látványos égi jelenség tartotta...

Zöld polgármesterjelölt

Földi Áron, polgármester-jelöltként indul városunkban. A jelölt érdekes pályát...

Tapasztalat, koncepció és ambíció

Független jelöltként, de helyi civil szervezet és párt támogatásával...

Bronzéremmel zárta a 2023/24-es évadot a Ceglédi KE

Vasárnapi, fóti győzelme után a bronzérem megszerzéséért indult csatába...

Smahajcsik Péter virágoskertje

Smahajcsik Péter, a 2-es számú választókerület független képviselőjelöltje úgy...