27 C
Cegléd
2024. július 16. kedd
spot_img

Füves cigaretta egy ceglédi játszótéren

A Ceglédi Járási Ügyészség csekély mennyiségű kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a két férfival szemben, akik marihuánás cigarettát árultak és fogyasztottak Cegléden.
Az ügy egyik vádlottja részben saját fogyasztásra, részben pedig értékesítés céljából 2014. és 2015. folyamán rendszeresen marihuánát szerzett. Abból füves cigaretta formájában maga is fogyasztott, és Cegléden legalább ötször kisebb adagokat adott el az ügy másik vádlottjának. Ez a férfi a füves cigarettából több esetben megkínálta a kiskorú unokatestvérét is, aki gyakran el is kísérte a vádlottat az újabb adagok beszerzésére. A marihuánát vásárló vádlott és unokatestvére 2015 februárjában egy ceglédi játszótéren együtt szívták a füves cigarettát, amikor a rendőrök igazoltatták őket. Mindkettejük gyors drogtesztje pozitív lett, a vádlott ruházatában pedig megtalálták a korábban megvásárolt kábítószert is. A rendőrök a nyomozás során mindkét vádlottnál házkutatást tartottak, a kábítószert árusító férfi házában kábítószer kereső kutyával. Mindkét helyszínen további, tasakokba csomagolt marihuánát találtak.
A Ceglédi Járási Ügyészség tizennyolcadik életévét be nem töltött személynek csekély mennyiségű kábítószer átadásával elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével, és más bűncselekményekkel vádolja a két férfit. A vádlottak közül a kábítószert árusító férfi előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást. A járási ügyészség mindkét vádlottal szemben börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

(A kép illusztráció)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...