35.6 C
Cegléd
2024. július 13. szombat
spot_img

Az elmaradt fizetést követelték

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott önbíráskodás bűntett és testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. Ottó 55 éves, V. Tamás 26 éves és V. Ottó 33 éves pilisi, valamint V. László 29 éves vecsési lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a négy férfi 2014. május 13-án 19 óra 30 perc körüli időben gépkocsival megjelent egy albertirsai tanyánál, ahol V. Tamás a tulajdonostól – M. Krisztián 39 éves albertirsai lakostól – az elmaradt bérének kifizetését követelte. Mivel a férfi a pénzt nem tudta megadni, ezért a gyanúsítottak a nekik hátat fordító M. Krisztiánt csúzlival hátba lőtték, majd egy késsel és baltával megtámadták és tettleg bántalmazták. A 39 éves férfi ettől a földre került, ahol V. Tamás és társai tovább rugdosták, melynek következtében – az orvosi vélemény alapján – könnyű sérüléseket szenvedett.

A négy férfit a ceglédi rendőrök a bűncselekményt követő napon hajnalban otthonukban elfogták és előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. A végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeként a rendőrök megállapították, hogy M. Krisztián a dulakodás során V. Tamást és V. Lászlót a kezében tartott szárvágóval többször megvágta. A bántalmazás következtében a 26 éves férfi – az igazságügyi szakértő véleménye szerint – súlyos sérülést, míg 29 éves társa 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban fennállt a reális lehetősége egy súlyosabb sérülés bekövetkezésének. Erre tekintettel az albertirsai férfit a nyomozók testi sértés bűntett és testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
A férfiak ellen folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...