19.1 C
Cegléd
2024. május 3. péntek
spot_img

Minden eddigit felülmúló látogatószám

 

Tizedik születésnapját ünnepelte május 23-24-én az Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál. A Bolyhos Pálinkafőzde nagyszabású rendezvényét, nem zavarta meg az özönvízszerű szombati esőzés. Minden eddigit felülmúló látogatószámot produkált a fesztivál, amelyről most sem hiányzott a pálinka mellett a hungarikumok kiállítása, vására és a Riska Családi Fesztivál sem.

– Bár szombaton 11 órakor még zuhogott az eső, kora délutánra, mire kisütött a nap, tömegek lepték el a fesztivál területét. Estére a TNT koncertjére rekordszámú látogató érkezett, nem beszélve a vasárnapi Edda koncertről. Idén újdonságként a gyerekes családoknak is szerveztünk koncertet, az Alma együttes nagy sikerrel lépett fel a többezer család előtt – számolt be lapunknak Bolyhos Zoltán, a szervező pálinkafőzde tulajdonosa.
A kétnapos pálinkaünnepre színes programokkal várták a látogatókat: főzőverseny, vidámpark, a kézműves és kirakodó vásár és a hungarikumokat bemutató sátor, kulturális műsorok, koncertek szerepeltek a programok között.
A Bolyhos Pálinkafőzde további terveiről a tulajdonos annyit nyilatkozott lapunknak, hogy ebben az évben saját aszalóüzemet terveznek beindítani, hogy az ágyaspálinkák alapját képező gyümölcsaszalványt megfelelő minőségben tudják előállítani.

FOTÓK az eseményről Farkas Zsolttól itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...