10.2 C
Cegléd
2024. május 4. szombat
spot_img

Oszlik az abonyi Fidesz

A helyi szervezeten belül ellentétek miatt feloszlatták és újjáalakítják a Fidesz abonyi csoportját – közölte a Pest megyei 12. választókerület elnöke, egyben a térség fideszes országgyűlési képviselője csütörtökön az MTI-vel.
Földi László tájékoztatása szerint a nagyobbik kormánypárt Kövér László házelnök által vezetett országos választmánya szerint az abonyi csoport vezetője és tagjai között olyan feloldhatatlan ellentétek feszültek, amelyek szerepet játszottak a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjének választási kudarcában. Ketten – köztük a szervezet elnöke – megtagadták a frakciószabályzat aláírását, ezért megszűnt a tagságuk – tette hozzá.
Az országos választmány a párt abonyi csoportjának megújításával Földi Lászlót bízta meg, aki kiemelte: “tiszta lapot nyitunk a helyi Fidesz történetében, és az alapokról építjük újjá a szervezetet, amely olyan lesz, mint az egész párt és annak kormánya: megbonthatatlanul egységes, végsőkig összetartó, látványosan hatékony és vitathatatlanul eredményes”.
Rákospalota, Esztergom, Ózd, Szombathely és Hajdúdorog után Abony a sokadik önkormányzat, ahol rövid időn belül feloszlatták a Fidesz helyi csoportját.

Fotó: Miabonyunk.hu

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...