27 C
Cegléd
2024. július 16. kedd
spot_img

Gyors és határozott fellépés

A ceglédi rendőrök és az ügyészség együttműködésének köszönhetően 20 gyanúsítottnak kell a bíróság előtt felelnie az általa elkövetett bűncselekmény miatt.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – a Ceglédi Járási Ügyészséggel együttműködésben – 20 gyanúsított bíróság elé állítását kezdeményezte 2015. június 5-én járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A bíróság elé állítások ilyen nagy számban történő végrehajtásának célja elsősorban a gyors és határozott fellépés az ittas járművezetőkkel szemben, valamint ezen bűncselekmények visszaszorítása és ezzel a közlekedésben résztvevők biztonságának fenntartása.
A gyanúsítottak ellen a Ceglédi Rendőrkapitányság az elmúlt egy hónapban indított büntetőeljárást, mivel a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint alkoholos befolyásoltság alatt vezették járművüket. A nyomozás során kirendelt igazságügyi szakértő jelentős mértékű alkoholfogyasztást mutatott ki valamennyi eljárás alá vont személy szerveztében. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, így a Ceglédi Rendőrkapitányság is továbbra is nagy hangsúlyt fektet az ittas járművezetők kiszűrésére és ezáltal a balesetek megelőzésére, megakadályozására.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

„Lerúgták a biciklijéről a fogyatékos srácot”

Megtámadtak egy fogyatékos fiatalt Cegléden a Nagykőrösi úton –...

Másodrendű állampolgárok Cegléden

Miért vagyunk másodrendű állampolgárok Cegléden? Avagy csak a pénzünk...

Legjobb Otthon Ingatlaniroda

Új ingatlaniroda nyílik Cegléden a Kossuth Ferenc utca elején....

Páros portré a megbántottságról

A hetvenes években Cegléd főterén Bakányi Gyula festőművész gyakran...

55 éve zárta be kapuit a Vízjárási iskola

A szoljon.hu oldalon jelent meg írás a Törtel külterületén...