22.5 C
Cegléd
2024. június 26. szerda
spot_img

10 éves a Mazsola-Muzsika

Családias, meghitt hangulatban ünnepeltek a Mazsola-Muzsika régi és jelenlegi tagjai június 14-én vasárnap a Kossuth Művelődési Központ kamaratermében.

A zenés baba-mama foglalkozás 2005-ben alakult Fazekas Zsuzsanna zongoratanárnő vezetésével,majd 2008-tól Bogdán Dóra zongoratanárnő csatlakozott a csapathoz. Az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában működő foglalkozások az eltelt 10 év alatt mintegy 500 pici gyermekkel és családjával kedveltették meg az éneklés, mondókázás önfeledt játékát,boldog mosolyt varázsolva a babák,szülők,nagyszülők arcára.
A jubileumi alkalom meglepetés koncerttel kezdődött, melyen a legelső csoportokból indult, immár 10-12 éves, zeneiskolássá nőtt gyermekek muzsikáltak különböző hangszereken. Ezután Zsuzsi és Dóri nosztalgia foglalkozást tartott; együtt énekelte mindenki a régről ismert dalokat. Végül szülinapi torta és mackó-nyaklánc ajándék érkezett, mindenki nagy örömére.

Isten éltessen kedves Mazsola-Muzsika! Hálásan köszönjük a Zene Birodalmában együtt bebarangolt csodálatostízévet és sok szeretettel kívánunk további emlékezetes, élménydús muzsikálást! (www.mazsola-muzsika)

Fotók az eseményről Kisfaludi Istvántól itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Infineon szakértők a ceglédi Közgázban

2023. augusztus 22-én az Infineon Technologies Kft. együttműködési megállapodást...

Új SPAR-üzlet a körforgalomnál

Egy újabb SPAR-üzlet nyitotta meg kapuit Cegléden a közelmúltban....

Egészségügyi kitüntetés

A Magyar Ápolási Egyesület Pest Vármegye Területi Szervezete a...

Testépítés felsőfokon

Európa bajnok és Abszolút Európa bajnok lett május végén...

Nyáresti melódiák

Ezen a címen ad otthont egy különleges hangversenynek a...