18.3 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

10 éves a Mazsola-Muzsika

Családias, meghitt hangulatban ünnepeltek a Mazsola-Muzsika régi és jelenlegi tagjai június 14-én vasárnap a Kossuth Művelődési Központ kamaratermében.

A zenés baba-mama foglalkozás 2005-ben alakult Fazekas Zsuzsanna zongoratanárnő vezetésével,majd 2008-tól Bogdán Dóra zongoratanárnő csatlakozott a csapathoz. Az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában működő foglalkozások az eltelt 10 év alatt mintegy 500 pici gyermekkel és családjával kedveltették meg az éneklés, mondókázás önfeledt játékát,boldog mosolyt varázsolva a babák,szülők,nagyszülők arcára.
A jubileumi alkalom meglepetés koncerttel kezdődött, melyen a legelső csoportokból indult, immár 10-12 éves, zeneiskolássá nőtt gyermekek muzsikáltak különböző hangszereken. Ezután Zsuzsi és Dóri nosztalgia foglalkozást tartott; együtt énekelte mindenki a régről ismert dalokat. Végül szülinapi torta és mackó-nyaklánc ajándék érkezett, mindenki nagy örömére.

Isten éltessen kedves Mazsola-Muzsika! Hálásan köszönjük a Zene Birodalmában együtt bebarangolt csodálatostízévet és sok szeretettel kívánunk további emlékezetes, élménydús muzsikálást! (www.mazsola-muzsika)

Fotók az eseményről Kisfaludi Istvántól itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...