21.5 C
Cegléd
2024. május 18. szombat
spot_img

Cegléd: hűtőmágnesen, díszpárnán

A közelmúltban újabb újdonságokkal bővült a Ceglédi Tourinform iroda kínálata. Dr. Füle Györgyné, az iroda vezetője a ceglédi és környékbeli nyári rendezvényekről is tájékoztatta lapunkat.
 
– Régi igény teljesült úgy a helyi lakosok, mint az idelátogató vendégek részéről azzal, hogy végre lehet Ceglédről készült emléktárgyat, fotókönyvet vásárolni. Sok kritika ért bennünket amiatt, hogy nem tudnak vinni például diákok semmilyen ceglédi vonatkozású tárgyat, ha külföldre utaznak. De a környékünkön élő külföldiek is hiányolták, ha hazautaznak, nem tudnak vinni Ceglédről emléket. Ez a probléma megoldást nyert: mostantól kaphatóak nálunk Cegléd városképével díszített hűtőmágnesek, kulcstartók, képes spirálfüzet, fotókönyv, képeslapok és díszpárnák. A jövőben tovább szándékozzuk bővíteni az ajándéktárgyak sorát.
A másik újdonság a ceglédi ingyenes, letéphető térkép, amely augusztus elejétől lesz elérhető. A térképen a legszükségesebb információk lesznek a belváros látnivalóiról és a Budai úti Fürdőkomplexumról is. Irodánk változatlanul árul belépőjegyeket, bérleteket a Ticket Express és Ticketportal rendszerén keresztül, és töretlen a sikere a Cegléd kártyának. 
Szerencsére egyre többen keresik fel irodánkat, úgy a ceglédi látnivalókkal, mint az ország többi nevezetességeivel kapcsolatban. De érdemes betérni hozzánk akkor is, ha a környéken tartandó rendezvények érdekelnek valakit. Itt hívnám fel a figyelmet a szeptember elején rendezett Törteli Juhászfesztiválra, vagy a ceglédberceli nyáresti koncertekre. Cegléd és környéke is várja a látogatóit szeptember 25-27-én a Kossuth Toborzó Ünnepségre, amelyre már most megkezdődtek az előkészületek.
(Fotó: Krizsán Ervin)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Magyar Péter Cegléden

Május 18-án a piac előtt a Kossuth térre várta...

Számos extra utólag is beszerelhető egy autóba

    Sokan ragaszkodnak régi, jól bevált autójukhoz. Lehet, hogy csak...

Növeljük az állóképességünket étrend-kiegészítővel!

    Az, hogy mekkora teljesítményre vagyunk képesek egy adott intervallumban,...

Allergiás a kutyád? Ezekből a jelekből ismerheted fel!

    Az allergia a szervezet túlzott mértékű reakciója bizonyos anyagokkal,...

Egy központi elem a nappaliban: a dohányzóasztal

  Lábtartó, italtartó, íróasztal vagy éppen egy műalkotás. A dohányzóasztal...