31.5 C
Cegléd
2024. június 21. péntek
spot_img

Cegléd: hűtőmágnesen, díszpárnán

A közelmúltban újabb újdonságokkal bővült a Ceglédi Tourinform iroda kínálata. Dr. Füle Györgyné, az iroda vezetője a ceglédi és környékbeli nyári rendezvényekről is tájékoztatta lapunkat.
 
– Régi igény teljesült úgy a helyi lakosok, mint az idelátogató vendégek részéről azzal, hogy végre lehet Ceglédről készült emléktárgyat, fotókönyvet vásárolni. Sok kritika ért bennünket amiatt, hogy nem tudnak vinni például diákok semmilyen ceglédi vonatkozású tárgyat, ha külföldre utaznak. De a környékünkön élő külföldiek is hiányolták, ha hazautaznak, nem tudnak vinni Ceglédről emléket. Ez a probléma megoldást nyert: mostantól kaphatóak nálunk Cegléd városképével díszített hűtőmágnesek, kulcstartók, képes spirálfüzet, fotókönyv, képeslapok és díszpárnák. A jövőben tovább szándékozzuk bővíteni az ajándéktárgyak sorát.
A másik újdonság a ceglédi ingyenes, letéphető térkép, amely augusztus elejétől lesz elérhető. A térképen a legszükségesebb információk lesznek a belváros látnivalóiról és a Budai úti Fürdőkomplexumról is. Irodánk változatlanul árul belépőjegyeket, bérleteket a Ticket Express és Ticketportal rendszerén keresztül, és töretlen a sikere a Cegléd kártyának. 
Szerencsére egyre többen keresik fel irodánkat, úgy a ceglédi látnivalókkal, mint az ország többi nevezetességeivel kapcsolatban. De érdemes betérni hozzánk akkor is, ha a környéken tartandó rendezvények érdekelnek valakit. Itt hívnám fel a figyelmet a szeptember elején rendezett Törteli Juhászfesztiválra, vagy a ceglédberceli nyáresti koncertekre. Cegléd és környéke is várja a látogatóit szeptember 25-27-én a Kossuth Toborzó Ünnepségre, amelyre már most megkezdődtek az előkészületek.
(Fotó: Krizsán Ervin)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Visszatért Peller Károly zaklatója: a feleségének adja ki magát

Peller Károlyt közel 10 éve üldözi zaklatója, K. Hajnalka....

Kick-boksz sikersorozat

Június 14-én Bogdán Vencel a 29. Budapesti kick-box világkupán...

Hogyan válasszunk áramláskapcsolót a szivattyúhoz?

    Az áramláskapcsolók meghatározó szerepet játszanak a szivattyúk hatékony működésében,...

A nyelvi nehézségek leküzdése társasjátékkal

    A társasjátékok önmagukban izgalmas élményt adnak a közös játékon...

Asztalkultúra – milyen tanácsokat érdemes megfogadni?

  Az asztalkultúra jelentőségét nem kell a vendéglátásban dolgozók részére...