15.1 C
Cegléd
2024. június 13. csütörtök
spot_img

Lili New Yorkból

Hobbi szomszédomhoz érkezett az öregszőlői Kabak utcába Lilian Izabelle Zakar a nyári szünetre. Lili még csak nyolc éves, de egyedül tette meg a 12 órás repülőutat – nem először. Frankfurtban szállt át, édesanyja a légiutaskísérők gondjaira bízta a kislányt.

Amikor megérkezett a hosszú út után a nagybátyja kertjében eszegette élvezettel a málnát, én meg  a fámról szedtem a fehérepret. Adtam át neki egy maréknyit, melyet a fényképen igazolunk. Nagyon ízlett neki és mondta, hogy még ilyet soha nem evett. A véleménye igazán kedves volt a füleimnek:  „Még egy ilyen szép ország nincs, mint Magyarország.” Habár ő Amerikába született, de szépen beszél magyarul. Mondtam neki, hogy írok rólad a Panorámában, a ceglédi kisújságban. Erre ő angolul elkezdett énekelni boldogan: ” I love to be in Hungary! It is the best country I’ve been to. I am very happy to be in the magazine!”  Mindez magyarul: „Szeretek Magyarországon lenni! A legjobb ország, amiben jártam! Nagyon boldog vagyok, hogy benne lehetek az újságban!” A napokban volt a névnapja, ezen a napon megtanult a ceglédi Kabak utcában a homokon biciklizni, New York-ban pedig az aszfalton száguldozni fog.

Élmény volt veled társalogni Lili! Sokszor gyere még Ceglédre, mindig szeretettel várunk és emlékül vidd el New Yorkba a Panorámát!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...