16.3 C
Cegléd
2024. május 6. hétfő
spot_img

Lili New Yorkból

Hobbi szomszédomhoz érkezett az öregszőlői Kabak utcába Lilian Izabelle Zakar a nyári szünetre. Lili még csak nyolc éves, de egyedül tette meg a 12 órás repülőutat – nem először. Frankfurtban szállt át, édesanyja a légiutaskísérők gondjaira bízta a kislányt.

Amikor megérkezett a hosszú út után a nagybátyja kertjében eszegette élvezettel a málnát, én meg  a fámról szedtem a fehérepret. Adtam át neki egy maréknyit, melyet a fényképen igazolunk. Nagyon ízlett neki és mondta, hogy még ilyet soha nem evett. A véleménye igazán kedves volt a füleimnek:  „Még egy ilyen szép ország nincs, mint Magyarország.” Habár ő Amerikába született, de szépen beszél magyarul. Mondtam neki, hogy írok rólad a Panorámában, a ceglédi kisújságban. Erre ő angolul elkezdett énekelni boldogan: ” I love to be in Hungary! It is the best country I’ve been to. I am very happy to be in the magazine!”  Mindez magyarul: „Szeretek Magyarországon lenni! A legjobb ország, amiben jártam! Nagyon boldog vagyok, hogy benne lehetek az újságban!” A napokban volt a névnapja, ezen a napon megtanult a ceglédi Kabak utcában a homokon biciklizni, New York-ban pedig az aszfalton száguldozni fog.

Élmény volt veled társalogni Lili! Sokszor gyere még Ceglédre, mindig szeretettel várunk és emlékül vidd el New Yorkba a Panorámát!

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Szökött lovak és a ceglédi rendőrök

Ceglédi rendőröket riasztottak két szökött paci miatt - egy...

Jogosítvány 700 ezer forintért?

Befolyással üzérkedés bűntette és közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek...

LMP lista Cegléden

Április 30-án adta le Földi Áron az induláshoz szükséges...

Mi lehetne jobb egy pihentető ülőfürdőnél?!

  Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki fel tud idézni legalább...

Mi a hosszú élettartamú mosógép titka?

    Ahhoz, hogy a mosógép élettartama a lehető leghosszabb lehessen,...