15.8 C
Cegléd
2024. június 13. csütörtök
spot_img

Visszakapták ellopott értékeiket

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 17 éves ceglédi fiú ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalkorú gyanúsított 2015. július 10-én az esti órákban egy ceglédi ház udvaráról eltulajdonította a sértett motorkerékpárját, mellyel négy nappal később balesetet szenvedett a városban és a rendőrök kiérkezése előtt elmenekült a helyszínről.

A fiatal megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal, hogy 2015. július 3-án az esti órákban megrongálta egy ceglédi családi ház ablakán a szúnyoghálót, így bejutott a lakásba, és az előszobából különböző műszaki cikkeket, iratokat, készpénzt és használati tárgyakat tulajdonított el. A jelenlegi adatok szerint a fiú hasonló módszerrel jutott be két másik ceglédi családi házba is, ahonnan egy tabletet és egy iPad-ot tulajdonított el.

A nyomozás során a ceglédi rendőrök azonosították a betörések elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiút, akit 2015. augusztus 2-án 12 óra körüli időben Cegléden elfogtak, előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, az illetékes bíróság pedig 2015. augusztus 5-én házi őrizetét rendelte el.
A nyomozók a házkutatások során megtalálták az eltulajdonított motorkerékpárt, a tabletet, valamint mobiltelefont, melyeket a sértettek részére a napokban visszaadtak.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...