20.9 C
Cegléd
2024. június 26. szerda
spot_img

Megölte élettársát a kamasz Cegléden

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. augusztus 7-én 18 óra 33 perckor az Országos Mentőszolgálattól érkezett bejelentés, miszerint egy ceglédi ingatlanban szúrt sérüléssel láttak el egy férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A helyszínre érkező orvos elsődleges véleménye alapján a 25 éves sértett halálát idegenkezűség okozta.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást akkor még ismeretlen tettes ellen. A nyomozók azonnal megkezdték az adatgyűjtést, a helyszíni- és halottszemlét, valamint a tanúk kihallgatását. A végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeként a rendőrök 2015. augusztus 12-én a délutáni órákban gyanúsítottként hallgatták ki a sértett 16 éves élettársát, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 7-én 18 óra körüli időben előzetes szóváltást követően egy késsel mellkason szúrta a 25 éves férfit, aki ennek következtében elhunyt. A fiatalkorú lány elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A gyanúsítottat a nyomozók őrizetbe vették, az illetékes bíróság 2015. augusztus 14-én elrendelte az előzetes letartóztatását. Ellene a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. 

(A kép illusztráció)

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Infineon szakértők a ceglédi Közgázban

2023. augusztus 22-én az Infineon Technologies Kft. együttműködési megállapodást...

Új SPAR-üzlet a körforgalomnál

Egy újabb SPAR-üzlet nyitotta meg kapuit Cegléden a közelmúltban....

Egészségügyi kitüntetés

A Magyar Ápolási Egyesület Pest Vármegye Területi Szervezete a...

Testépítés felsőfokon

Európa bajnok és Abszolút Európa bajnok lett május végén...

Nyáresti melódiák

Ezen a címen ad otthont egy különleges hangversenynek a...