31.5 C
Cegléd
2024. június 21. péntek
spot_img

Páros első hely

Páros első hellyel kezdődött a versenyidőszak a Szuperinfó –CVSE  Asztalitenisz csapatainál. Augusztus 5-7 között a XI. JOOLA HARKÁNY-GYÓGYFÜRDŐ KUPA Nemzetközi Asztalitenisz veterán ranglista versenyen 7 ország 189 versenyzője vett részt. A négyes csoportküzdelmek során egy szoros vereség ugyan becsúszott az összeszokott párosnak egy szlovák párostól de a végső sorrendet eldöntő körmérkőzések során szerencsésen jöttek ki a körbeverésből és játszma aránnyal megnyerték a tornát. 

Egy-egy játékos érkezett az NBI, illetve az NB II-es csapatokhoz. A kölcsönadási időszak utolsó hetében kölcsön érkezett hozzánk a Malév SE-től Both Levente aki 12. az ifjúsági országos ranglistán,illetve Szelei Szabolcs Mezőtúrról igazolt át hozzánk aki az NB II-őt fogja segíteni mivel Molnár Gergely az első csapathoz csatlakozott.

A Szuperinfó-CVSE így NB I,NB II, és Pest Megye A-ban indít csapatokat a 2015/16-os bajnokságban. Azon célkítűzés  hogy minnél több ceglédi legyen a csapatokban teljesült hiszen 75 %-ban helyi játékosok alkotják az együtteseket. Az elvárás a Pest Megye A-t megnyerni és ezáltal feljutni NB III-ba, NB II-ben az 1-3. míg az NB 1-ben a középmezőny eleje 4-6 hely a realitás.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Visszatért Peller Károly zaklatója: a feleségének adja ki magát

Peller Károlyt közel 10 éve üldözi zaklatója, K. Hajnalka....

Kick-boksz sikersorozat

Június 14-én Bogdán Vencel a 29. Budapesti kick-box világkupán...

Hogyan válasszunk áramláskapcsolót a szivattyúhoz?

    Az áramláskapcsolók meghatározó szerepet játszanak a szivattyúk hatékony működésében,...

A nyelvi nehézségek leküzdése társasjátékkal

    A társasjátékok önmagukban izgalmas élményt adnak a közös játékon...

Asztalkultúra – milyen tanácsokat érdemes megfogadni?

  Az asztalkultúra jelentőségét nem kell a vendéglátásban dolgozók részére...