22.5 C
Cegléd
2024. június 25. kedd
spot_img

EB arannyal tért haza Földi Attila csapata

– Hatalmasat küzdöttek a lányok, viszont a hangulat mindig jó nálatok. Minek köszönhető ez?

– Ez annak köszönhető, hogy ezeket a lányokat képtelenség nem szeretni. Pozitív személyiségek, és nagyon könnyen meg lehet velük találni a közös hangot főleg, ha a célunk is közös, márpedig nekünk az volt. Aki nézte a meccseket láthatta, hogy nekik volt a legnagyobb szívük, és mi akartunk a legjobban. Mindez együtt egy ilyen pozitív hangulatot eredményez. Elég közel állunk a lányokkal egymáshoz, és amióta hazaértünk már hiányoznak. Nehezen fogom bírni nélkülük. Nagyon büszke vagyok rájuk és boldog, hogy dolgozhattam velük!

– Mi lesz az első dolgod itthon Eb aranyérmesként?

– Sajnos nincs időm pihenni, megyek dolgozni már ma, és a klubban próbálom a kötelességeimet teljesíteni. De remélem, ez az eufória minél tovább kitart, mert ez óriási érzés! Kicsit fáj a szívem, hogy vége, mert nem lehetek együtt nap, mint nap azzal, négy angyallal.

Nagyon sok köszönettel tartozok mindenkinek! A szövetség rengeteget tett azzal, hogy felkarolta ezt a sportágat. Elhatározás és kellő támogatás nélkül bizonyára soha nem születik meg ez az eredmény. Egészen az Eb-ig végig a fiú csapattal készültünk, hiszen mindenhova együtt mentünk. Sajnos nekik nem sikerült továbbjutni, ezért az utolsó etapban maradtunk csak egyedül. Ők rengeteget tettek azért, hogy ez megtörténjen. Szarvas Gábor, a fiúk edzője szakmailag és szakmán kívül is segítette a csapatot. Óriási köszönettel tartozok neki, ez az ő sikere is. Máriás György, a hazai B33-as tornák szervezője is mindig segített nekünk rengeteget. Tornákat szervezett nekünk, felépítette nekünk minden felkészülés alkalmával a kinti pályát, segített a pontlistát figyelni, a regisztrációkban és mindenben. Neki is köszönjük ezúton. Köszönjük a sporthungary.hu-nak, hogy egyedüliként nem csak a siker után, hanem végig írt rólunk, és követte a történéseket a selejtező előtt, közben, az Eb-n és természetesen így utána is. Végül, de nem utolsó sorban nem szabad elfelejteni, hogy ennek a csapatnak hét játékosa volt. Nem osztanak több érmet, sajnos nem játszhatott négynél több ember. De számomra ugyanúgy bajnok Horváth Kriszti, Katona Bianka és Benke Sára is. Ez a csapat így teljes. Csak álmodni tudok róla, milyen lenne egész évben egy ilyen keretet edzeni akár 5-5-ben. A határ a csillagos ég lenne!

Staszelis Rafal írása a sporthungary.hu oldalon olvasható teljes terjedelmében itt…

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Infineon szakértők a ceglédi Közgázban

2023. augusztus 22-én az Infineon Technologies Kft. együttműködési megállapodást...

Új SPAR-üzlet a körforgalomnál

Egy újabb SPAR-üzlet nyitotta meg kapuit Cegléden a közelmúltban....

Egészségügyi kitüntetés

A Magyar Ápolási Egyesület Pest Vármegye Területi Szervezete a...

Testépítés felsőfokon

Európa bajnok és Abszolút Európa bajnok lett május végén...

Nyáresti melódiák

Ezen a címen ad otthont egy különleges hangversenynek a...