31.5 C
Cegléd
2024. június 21. péntek
spot_img

Boney M. koncert Cegléden!

– A program része az ABBA Sisters fellépése is. Ők gondolom nem a svéd együttes?

– Természetesen nem. Egy három fős magyar csapatról beszélünk, akik külföldön is rengeteget szerepelnek, hiszen az eredetihez megszólalásig hasonló hangzásban adják elő az ABBA együttes világslágereit.

– És még itt lesz Csordás Tibi a Fiestából, és az Ufó együttes…

– Úgy gondoltuk, hogy a Fiesta latinos zenéivel Csordás Tibi felpezsdíti a közönséget, hiszen fülbemászó dallamaikkal az ország kedvenceivé váltak 2000-esévek eleje óta. Majd őket követi az Ufó együttes, akik már a fellépéseket követő retro party-ra hangolják a közönséget – a legnagyobb slágerekkel.

– A koncertet és a fellépőket követően retro partyval várjátok a közönséget, aminek lesz egy különleges eleme.

– Valóban így van. Az Ufó együttes fellépését követően egy igencsak egyedülálló produkcióval készülünk a közönségnek, ami Retro Stereo Show néven ismerhettek már meg évekkel ezelőtt a törzsvendégeink. Egy tizenkét menetes Dj párbajról van szó, ami korábban is nagy sikert aratott. Úgy gondoltuk, több mint öt év után felelevenítjük ezt a programot, amiben közel két órán keresztül a legnagyobb retró slágerek szólalnak meg. Majd ezt követően Dj Kenyó Ferenc zárja az estét további világslágerekkel egészen „holnap hajnalig…..”.

– Összefoglalva szeptember 19-én a Ceglédi Gál József Sportcsarnokban, az év retro buliján egy igazi sztárparádéban lesz része a nagyérdeműnek, és utána pedig előkerülnek a táncos cipők, hiszen jön egy fergeteges retro party. Belépőket hol tudnak vásárolni az érdeklődők és milyen árkategóriában?

– Cegléden három helyszínen is tudnak leendő vendégeink elővételben belépőjegyet vásárolni 4500 Ft-os egységáron: Gál József Sportcsarnok (Cegléd, Rákóczi út 33.), La Toscana étterem (Cegléd, Kossuth tér 8.) és az Otthon Ingatlan Centrum (Cegléd, Múzeum u. 2.).

Vidéken az alábbi településeken, és helyszíneken: Ceglédbercel – Lottózó (Pesti út 82.), Tápiószele – Dorottya virágüzlet (Györgyei út 3.), Albertirsa – Visual PC (Köztársaság u. 10.), Nagykőrös – Lottózó (a Tescoban, Ceglédi út 28), Törtel – Ez+Az papírbolt (Szent István tér. 1.),Tápiószőlős – Wecamo benzinkút (Ceglédi út 20.), Abony – Focus Optika (Ceglédi út 4), Kecskemét – Szasza Szépségszalon (Klauzál tér 2.), Csemő – Hétvezér étterem (Szent Istvánu. 30.). Azokon a településeken, ahol nincs viszonteladó partnerünk, illetve VIP-belépőket szeretne valaki vásárolni, azok a jegyfutár szolgálaton keresztül utánvéttel, Cegléden belül kiszállítással tudják megrendelni a 06-20/439-3334–es telefonszámon!

– A szervezéshez kaptatok támogatást, segítséget?

– Igen! Ezúton is szeretnénk megköszönni Cegléd város és Hegedűs Ágota alpolgármester asszony pozitív hozzáállását és biztatását. Továbbá nagy köszönettel tartozunk a Gál József Sportcsarnok vezetésének és dolgozóinak, hogy már a rendezvény előtt hetekkel is mindenben a segítségünkre voltak. És nem utolsó sorban támogatóinknak, itt kiemelném az Agip Benzinkutat Cegléden és a Cegléd Rádiót, akik nélkül a rendezvény nem jöhetett volna létre.

– A rendezvénnyel kapcsolatos további kérdésekre hol találhatnak információt a kedves olvasók?

Plakátokon, szórólapokon, 06-20/439-3334–es telefonszámon, illetve az interneten a www.retrofesztival.mlap.hu és a Facebook-on, a www.facebook.com/ceglediretrofesztival oldalon.

– Jövőbeni terveitekről lehet-e tudni valamit?

– Igen, bár még neveket nem szeretnénk mondani, de annyit elárulhatunk, hogy hasonló kvalitású külföldi világsztárokkal vagyunk tárgyalásban, és még ezen kívül egy fantasztikus magyar produkcióval is szeretnénk megörvendeztetni Cegléd városát, ami egy kicsit más, de mégis a zene a leglényegesebb a produkcióban.

– Sok sikert kívánunk a rendezvényhez és bízunk benne, hogy a jövőben újabb világsztárok érkezéséről számolhatunk be.

 

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Visszatért Peller Károly zaklatója: a feleségének adja ki magát

Peller Károlyt közel 10 éve üldözi zaklatója, K. Hajnalka....

Kick-boksz sikersorozat

Június 14-én Bogdán Vencel a 29. Budapesti kick-box világkupán...

Hogyan válasszunk áramláskapcsolót a szivattyúhoz?

    Az áramláskapcsolók meghatározó szerepet játszanak a szivattyúk hatékony működésében,...

A nyelvi nehézségek leküzdése társasjátékkal

    A társasjátékok önmagukban izgalmas élményt adnak a közös játékon...

Asztalkultúra – milyen tanácsokat érdemes megfogadni?

  Az asztalkultúra jelentőségét nem kell a vendéglátásban dolgozók részére...