14.1 C
Cegléd
2024. május 8. szerda
spot_img

Konyhát korszerűsít a TS Gastro

Szeptember 20-án adják át a TS Gastro Kft. megújult ceglédberceli konyháját. A korszerűsítés munkálatai már tartanak. Augusztus 27-én a TS Gastro KFt ügyvezetője, Takács Zsolt mutatta be a korszerűsített konyhát – a sajtó nyilvánossága előtt –  Ceglédbercel jegyzőjének, Pető Zsoltnak és Földi László országgyűlési képviselőnek. A beruházásról, korszerűsítésről kérdeztükTakács Zsoltot, a TS Gastro Kft ügyvezető tulajdonosát.
– Kérlek, mutasd be nekünk a konyhát! Milyen átalakítások, egyedi kivitelezések valósultak meg?
– Jelentős beruházás ez számunkra és egyben időszerű lépés is a saját tulajdonú ingatlanunk hasznosítása. A ceglédberceli konyha tervezett átadása szeptember 20-a, ami elég közeli időpont, viszont a generál kivitelezés egy-két héten belül lezajlik, a konyha technológia a kivitelező levonulása után, már csak pár napos munkát igényel. A ceglédberceli főzőkonyha egy 2000 főt kiszolgáló létesítmény lesz, ám első ütemben 1200 főt fog ellátni. Egyedülálló módon a 10 telephelyünk közül itt fog működni elsőként a diétás konyha, mely több szolgáltatási területet is el fog látni, szem előtt tartva az étel érzékenységgel, allergiával küzdő gyermekeket. 
– A diétás konyha miatt gondolom több szakképzett munkaerőre van szükségetek…
– Természetesen a diétás konyha miatt egy szakképzett dietetikus kolléga munkájára is szükségünk van. Könnyebbséget jelent, hogy 50 %-ban a már tapasztalt kollégáinkat tudjuk az új szolgáltatási területünkön alkalmazni.
– Munkahely teremtés szempontjából mit lehet tudni az új konyháról?
– 12-15 fő állandó foglalkoztatását fogjuk biztosítani a konyhán. Az egyedülálló diétás konyha miatt olyan szakképzett, tapasztalattal rendelkező munkatársakat fogunk alkalmazni, akik segítségével maximálisan ki tudjuk szolgálni vevőinket.
– A TS Gastro több konyhát is működtet a környéken. Érdemes sok közeli konyhát működtetni?
– Igen, hiszen hiába a közétkeztetés magas szintű színvonala, nincs két egyforma szolgáltatási terület, ebből következően konyha sem. Minden szolgáltatási terület mást igényel, mást bír el, és mivel a TS Gastro-nál a vevőink színvonalas, minőségi kiszolgálását tartjuk szem előtt, így szerencsére fel vagyunk készülve a megfelelő szakemberekkel a nagymértékű fejlődésre.
 
Fotó: Krizsán Ervin

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

spot_img

Friss híreink

Czeróczki Pál képviseli hazánkat

A legjobbak képviselik hazánkat a ŠKODA Challenge nemzetközi döntőjében A...

Megszólalt a 100 éves iskola csengője

Egy régi családtörténet folytatódott a Ceglédi Evangélikus Gyülekezeti házban....

A cserecsapat tagjait is elfogták

Két évvel ezelőtt 7 gyanúsítottal szemben fejezték be vádemelési...

Csodálatos Erdély

A "Határtalanul!" program célja, hogy lehetőséget biztosítson a magyarországi...

Baleset a 4-es úton

Két gyermek életveszélyesen megsérült egy közlekedési balesetben Ceglédnél vasárnap...