15.1 C
Cegléd
2024. június 13. csütörtök
spot_img

Megint az időjárás rontotta el Luca versenyét

A hétvégén – Vasárnap – Luca  a Magyar atlétikai diákválogatottal Varsóban versenyzett, ahol már immár 10. alkalommal versenyeztek a Visegrádi országok gyerekei, kiegészülve a környező országok válogatottjaival.

A házigazda Lengyelország mellett Lett, Litván, Észt, Orosz , Ukrán, Szlovák és a Magyar válogatott vett részt az atlétikai viadalon. A Magyar gyerekek kíválóan szerepeltek . A   18 aranyérem mellett 8 ezüst és 9 bronzérmet szereztek, amivel megnyerték a torna fődíját, egy szép nagy kupát is. Keszthelyi Luca magasugrásban indult a versenyen és összességében a harmadik helyet szerezte meg, de nem volt szerencséje.

Az utolsó versenyszám volt a 11 évesek magasugrása. A  verseny  1 órát csúszott és elkezdett esni az eső. A versenyzők a szemerkélő esőben eljutottak a 131 cm magasságig, ahol viszont már elkezdett szakadni az eső. A versenybíróság ekkor félbeszakította a versenyt balesetvédelmi okokból, így az addig elért eredmények alapján hirdettek győzteseket. Mivel Luca a 131 cm-t csak a 3. próbálkozásra tudta átvinni, így neki csak a 3. hely jutott. A képeken pedig jól látszik , hogy magasan – legalább 20 cm-rel a léc fölött –  vitte Luca a magasságot , és a végső győzelemre is esélyes volt.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

274 milliót ad a kormány a kórház vizesblokkjaira

A kormány 274,5 millió forint támogatást ad a ceglédi...

Kamerával vadásztak

Többek között Cegléden tartotta akcióját a rendőrség – a...

Életmű díj

Nagy megtiszteltetés érte a ceglédi fotóséletet: a Magyar Fotóművészek...

Egy ceglédi vagon életútja

Az élet néha érdekes meglepetéseket produkál, olykor olyan helyeken...

Jakab István Csáky Andrásról

Sajtótájékoztatót tartott a Városházán Jakab István, a Ceglédi Roma...