18.2 C
Cegléd
2024. július 27. szombat
spot_img

Akácfa oszlopokat tulajdonítottak el

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. József 19 éves, valamint B. Zoltán 29 éves ceglédi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2015. szeptember 13-án és szeptember 19-én egy ceglédi erdőben a vadvédelmi kerítésből az első alkalommal 46, majd ezt követően 42 darab akácfa oszlopot tulajdonítottak el oly módon, hogy az oszlopokra erősített dróthálót levágták és a faoszlopokat a földből kihúzták. Az eltulajdonított akácfát a két férfi a 21 éves D. Richárd tulajdonát képező ceglédi ingatlannál rejtették el.

A Ceglédi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja 2015. szeptember 19-én 16 óra körüli időben a mezőőrrel látott el közösen szolgálatot, amikor észlelte a bűncselekmény elkövetését. A beszerzett adatok alapján rövid időn belül azonosította a három férfit, akiket Cegléden elfogott és előállított. A nyomozók F. Józsefet és 29 éves társát lopás bűntett, míg D. Richárdot orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozóhatóság F. Józsefet és B. Zoltánt őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására. A három gyanúsított ellen a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Hasonló hírek

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Friss híreink

Irány Párizs, az Olimpia!

A visszaszámlálás izgalmaí után az olimpiai játékok versenynapjai jelentik...

“Horrordíszlet” a ceglédi kórházban

A Telex oldalán hozták ismét hírbe a ceglédi kórházat:...

Búcsúzik Nagy Károly

Búcsúzik a CKKSE-től Nagy Károly - számolt be a...

Ikarus találkozó

Július 20-án, szombaton rendezték meg a III. Ikarus Pikniket...

Ceglédi zsonglőr a Manézs Talent Fesztiválon

Újabb sikert könyvelhet el Túri Ádám: június 30-án a...